Σε 3 διαφορετικούς αγώνες συμμετείχε, την Κυριακή 8/12, o σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης (Φωτογραφίες)

8 Δεκεμβρίου 2019
22:02
Κανένα σχόλιο
Σε 3 διαφορετικούς αγώνες συμμετείχε ο σύλλογος δρομέων υγείας Κοζάνης την Κυριακή 8/12 αποδεικνύοντας μια ακόμη φορά την δυναμική του τόσο σε αριθμό δρομέων όσο και σε επιδόσεις των αθλητών του. Συγκεκριμένα στον Φιλιππειο δρόμο απόστασης 15 χλμ έτρεξαν 25 αθλητές του συλλόγου ενώ στον ημιμαραθωνιο Τυρνάβου Λάρισας και στα 5χλμ συμμετείχαν περίπου 20 αθλητές. Τέλος σε έναν από τους δυσκολοτερους ορεινούς ημιμαραθωνιους αλλά και συνάμα από τους ομορφότερους συμμετείχαν 20 αθλητές. Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους καθώς κλείνει μια αγωνιστική χρονιά εύχεται καλές γιορτές και καλή αποκατάσταση .”>
Σε 3 διαφορετικούς αγώνες συμμετείχε ο σύλλογος δρομέων υγείας Κοζάνης την Κυριακή 8/12 αποδεικνύοντας μια ακόμη φορά την δυναμική του τόσο σε αριθμό δρομέων όσο και σε επιδόσεις των αθλητών του. Συγκεκριμένα στον Φιλιππειο δρόμο απόστασης 15 χλμ έτρεξαν 25 αθλητές του συλλόγου ενώ στον ημιμαραθωνιο Τυρνάβου Λάρισας και στα 5χλμ συμμετείχαν περίπου 20 αθλητές. Τέλος σε έναν από τους δυσκολοτερους ορεινούς ημιμαραθωνιους αλλά και συνάμα από τους ομορφότερους συμμετείχαν 20 αθλητές. Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους καθώς κλείνει μια αγωνιστική χρονιά εύχεται καλές γιορτές και καλή αποκατάσταση .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.