Γ’ Εθνική: Αναγέννηση Άρτας -ΑΕ Ποντίων Κοζάνης 1-1

8 Δεκεμβρίου 2019
22:46
Κανένα σχόλιο

Οι Πόντιοι έδειξαν και μέσα στη δυνατή έδρα της Αναγέννησης Άρτας ότι έχουν μέταλλο μεγάλης ομάδας.

Καλύτεροι στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν 0-1 στο 30′ με πέναλτι που κέρδισε ο Πάλλας και εκτέλεσε ο ίδιος για να δεχθούν την ισοφάριση στο 74′ με κεφαλιά του Σχισμένου, ύστερα από κόρνερ του Νταλάκα.

Στο 64΄ απευθείας κόρνερ του Νταλάκα η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Ψαρρά και άουτ.

Η ΑΕΠ είχε καλές στιγμές με τον Ντινόπουλο, τον Εμμανουήλ και λίγο έλειψε να φύγει με το διπλό στο 85′ με τον Θεοδουλίδη να μη προλαβαίνει τελευταία στιγμή να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 800 φίλαθλοι, ανάμεσα τους και πάνω από 50 ηρωικοί φίλαθλοι της ΑΕΠ που ακολούθησαν τους πρωτοπόρους και στην Άρτα.

Αναγέννηση Άρτας  (Νταλάκας) : Μήτσιος, Χεμπέγια, Τσελά, Σχισμένος, Παπαρούνης, Μανιώτης, Παπακίτσος Α. (46΄ Παπακίτσος Δ.), Κραμπής, Σιδηρόπουλος, Μαργαρίτης (63΄ Νταλάκας), Μπότσαρης (88΄ Βασιλάκος).

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης (Κατακαλίδης): Ψαρράς, Ηλίας (71′ Σβίρος), Πασχαλίδης, Κοταρίδης, Αμαραντίδης, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος (68′ Τσιάρας), Εμμανουήλ (57′ Θεοδουλίδης), Πάλλας, Καρακατσάνης, Ντινόπουλος (80′ Τσικόπουλος).

Διαιτητής: Ματσούκας

Βοηθοί: Τσιλίκας, Γαλανόπουλος (ΣΔ Αιτωλοακαρνανίας)

Η ΑΕΠ ευχαριστεί για την φιλοξενία
Η Αθλητική Ένωση Ποντίων Κοζάνης ευχαριστεί για την άριστη φιλοξενία τους ανθρώπους της Αναγέννησης Άρτας και υπόσχονται να ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο. 

 

matiesstasport.blogspot.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.