Απολογισμός θητείας του απερχόμενου Καλλιτεχνικού Διευθυντή, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

9 Δεκεμβρίου 2019
13:21

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δη.Πε.Θε Κοζάνης  θα παραχωρήσει στα ΜΜΕ συνέντευξη τύπου που θα δώσει στην Αίθουσα Τέχνης την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι. ΘΕΜΑ: Απολογισμός θητείας του απερχόμενου Καλλιτεχνικού Διευθυντή

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Λευτέρης Γιοβανίδης

2 σχόλια

  • Ο καλύτερος διευθυντής που πέρασε ποτέ από το δηπεθε. Κρίμα να μην μπορεί να το εκτιμήσει η δημοτική αρχή και να διώχνει τόσο αξιόλογο άνθρωπο.

    • Αγαπητέ-η μου γιατί τον διώχνει η νέα δημοτική αρχή και όχι η προηγούμενη που ενώ είχε δικαίωμα ανανέωσης για δύο χρόνια του έκανε συμβόλαιο για ένα, και γιατί τον άφησαν έκθετο με το να΄μη υπογράψουν τον καλλιτεχνικό του προγραμματισμό που κατατέθηκε από το Μάιο?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.