Πρόσκληση της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και του ΤΣ Κοζάνης της ΚΝΕ στην εκδήλωση «Μύθοι και Αλήθειες για τη λεγόμενη 4η Βιομηχανική Επανάσταση» στις 12/12/19

9 Δεκεμβρίου 2019
18:26

Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Κοζάνης της ΚΝΕ σας προσκαλούν στην εκδήλωση-ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 12/12/19, στις 19:00, στην αίθουσα του ΤΕΕ με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες για τη λεγόμενη 4η Βιομηχανική Επανάσταση».

Η κεντρική ομιλία θα γίνει από το Γρηγόρη Λιονή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Θα ακολουθήσουν θεματικές παρεμβάσεις από τους υποψήφιους διδάκτορες της Πολυτεχνικής Σχολής, Δήμο Τσούρο και Βασίλη Τσιόγκα με θέμα: «Έρευνα & Καινοτομία: εργαλείο ανάπτυξης για τα κέρδη των λίγων ή για τις ανάγκες των πολλών» και «Ο νέος επιστήμονας στη σύγχρονη κοινωνία».

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.