Ενημερωτική εκδήλωση «Ευκαιρίες απασχόλησης των νέων στην διασυνοριακή περιοχή» την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

9 Δεκεμβρίου 2019
19:32

Το Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA” – EMPLOYOUTH του Προγράμματος INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009 σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση «Ευκαιρίες απασχόλησης των νέων στην διασυνοριακή περιοχή» την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:30, στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace, στην αίθουσα «ΠΟΣΕΙΔΩΝ Β» (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσσου, Θεσσαλονίκη.

Πρόγραμμα
17:30 –18:00 Προσέλευση – εγγραφές
18:00 – 18:15 Δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης στην διασυνοριακή περιοχή: Το έργο EMPLOYOUTH
Νατάσα Κουφάκη, Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας, Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., Σύμβουλος του έργου EMPLOYOUTH
18:15 – 18:30 Ενδοεπιχειρησιακή επιτάχυνση και εικονική θερμοκοιτίδα στο πλαίσιο του έργου ACCEL
Παύλος Κιλίντζης, Υπ. Διδάκτορας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
18:30– 19:00 Νέες τάσεις στην νεανική επιχειρηματικότητα
Καθ. Γιάννης Μπακούρος, Πρόεδρος ΠΣ Τμήματος Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης , Ερευνητικό Εργαστήριο Διαχείρισης Τεχνολογίας, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
19:00– 19:30 Οι μικροπιστώσεις: βασικό εργαλείο χρηματοδότησης νεοφυών επιχειρήσεων
Αγνή Παγούνη, Υπεύθυνη Γραφείου microSTARS, ΚΕΠΑ
19:30 – 20:00 Τρόποι χρηματοδότησης για start up επιχειρήσεις
Δρ. Ελπίδα Σαμαρά, Μετα-διδάκτορας ΠΔΜ, Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης ΠΔΜ
20:00 – 20:30 Συζήτηση και Συμπεράσματα

2 σχόλια

  • Για ποιά διασυνοριακή απασχόληση μιλάμε όταν δεν υπάρχει καν συμφωνία αποφυγής διπλής φορολόγησης με την Βόρεια Μακεδονία και ούτε κάποια συμφωνία σχετικά με την κοινωνική ασφάλιση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.