Απάντηση του βουλευτή, Ανδρέα Πάτση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών πιστός στις αρχές της  προπαγάνδας και του λαϊκισμού”

11 Δεκεμβρίου 2019
15:45

Απάντηση του βουλευτή, Ανδρέα Πάτση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών πιστός στις αρχές της  προπαγάνδας και του λαϊκισμού στα οποία έχει μακρά πορεία, συνεχίζει το κρεσέντο παραπληροφόρησης των πολιτών του Νομού μας στοχεύοντας για μια ακόμη φορά να καλύψει τα λάθη και τις σοβαρές παραλείψεις της διακυβέρνησής του μέσω της διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Και η αλήθεια είναι ότι για την κατάσταση της εγκατάλειψης που παρουσιάζει σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας υπάρχουν υπεύθυνοι, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τη διοίκηση που όρισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η διοίκηση που γνωρίζοντας ότι η θητεία της επρόκειτο να ολοκληρωθεί δεν προέβη σε οποιαδήποτε ενέργεια για την αποκατάσταση των φθορών, σε οποιαδήποτε κίνηση που θα μπορούσε να βοηθήσει όχι απλά το έργο της επόμενης διοίκησης, αλλά το ίδιο το χιονοδρομικό μας που αποτελεί πολύτιμη περιουσία για όλους τους Γρεβενιώτες. Αντίθετα, ακολουθώντας τη γνωστή τακτική της «καμένης γης» έμεινε άπραγη αφήνοντας το χρόνο απλά να κυλήσει και μεταθέτοντας τις ευθύνες για τους επόμενους.

Είναι αλήθεια ότι η επιτροπή διοίκησης του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, προσφέρει τις υπηρεσίες της αμισθί. Είναι επίσης αλήθεια, ότι ο κινητήριος μοχλός για να αναλάβει κανείς μια τέτοια θέση θα πρέπει να είναι η γνήσια αγάπη για το βουνό μας και η θέληση της προσφοράς. Είναι όμως και γεγονός ότι η αποδοχή αυτών των θέσεων και αρμοδιοτήτων συνεπάγεται και αποδοχή των ευθυνών που απορρέουν από αυτές. Συνεπάγεται και έλεγχος εκ μέρους των πολιτών του έργου το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας, των πεπραγμένων αλλά και των παραλήψεων.

Προσωπικά, το ενδιαφέρον μου για το χιονοδρομικό μας κέντρο το έχω δείξει έμπρακτα. Ήμουν ο πρώτος που ενημέρωσα τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού για το ζήτημα της λήξης της θητείας της επιτροπής. Ήμουν ο πρώτος που τόνισα τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η όποια καθυστέρηση στον καθορισμό νέας διοικούσας επιτροπής. Ο ίδιος προσωπικά έχω επισκεφθεί τους τελευταίους μήνες δεκάδες φορές τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Και ήμουν και πάλι ο πρώτος που έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου τώρα, όταν διαπίστωσα ότι οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης έχουν καθυστερήσει υπερβολικά με κίνδυνο να μην λειτουργήσει το χιονοδρομικό μας με την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Έμπρακτο ενδιαφέρον λοιπόν, είναι να μην στρουθοκαμηλίζεις μπροστά στα προβλήματα και τις παραλήψεις και να μην φοβάσαι να τα αναδείξεις ώστε να βρεθούν λύσεις.

Φυσικά, δεν είναι περίεργο που οι ενέργειες αυτές προκαλούν εντύπωση στον ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών. Δεν είναι περίεργο που χαρακτηρίζουν ως «νέα ήθη» την κοινοβουλευτική υποχρέωση κάθε βουλευτή να ενημερώνει επίσημα τους Υπουργούς για τα ζητήματα που απασχολούν την περιφέρεια του και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια μονοεδρική, όπως ο δικός μας νομός. Και δεν είναι περίεργο γιατί τα θλιβερά αποτελέσματα της αδιαφορίας και της απραξίας της εκπροσώπησης του νομού μας από τον ΣΥΡΙΖΑ τα βιώνουμε δυστυχώς ως και σήμερα.

Είναι λυπηρό που το μόνο που έχει να επιδείξει ως έργο ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών, είναι οι επιθέσεις προς το πρόσωπό μου, αλλά αν το θέλει μπορεί να συνεχίσει έτσι. Το ποιος εκτίθεται είναι φανερό.

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, που προηγήθηκε

Το τελευταίο διάστημα ζούμε στα Γρεβενά το θέατρο του παραλόγου. Νέα ήθη από τον βουλευτή της ΠΕ Γρεβενών, ο οποίος μετά τις συνεχείς ερωτήσεις στη Βουλή των Υπουργών της δικής του Κυβέρνησης, τώρα διαπιστώνει καθυστερήσεις στις εργασίες συντήρησης στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας και απογοητευτική κατάσταση στον τομέα της προβολής, προκαλώντας την νέα διοίκηση να δημοσιοποιήσει τις ενέργειές της.
Κύριε Βουλευτά ενώ γνωρίζατε ότι η θητεία της προηγούμενης διοίκησης λήγει την 17-08-19,
γιατί δεν μεριμνήσατε ώστε η νέα διοίκηση να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά της;
Γιατί δεν μεριμνήσατε να δοθεί παράταση στη προηγούμενη διοίκηση , ώστε να μην υπάρξει τόσο μεγάλο κενό μέχρι τις 9-10-2019 που ορίστηκε η νέα;
Κύριε Βουλευτά θυμάστε τι απαντούσατε τότε σε ερώτηση δημοσιογράφου και μετά την αγωνιώδη επιστολή των απλήρωτων εργαζομένων του χιονοδρομικού;
«Ότι εσείς το είπατε στον κ. Αυγενάκη», νομίζετε ότι μ’ αυτό τον τρόπο και με τις ερωτήσεις στη Βουλή απαλλάσσεστε των ευθυνών σας;
Κύριε Βουλευτά η εκάστοτε διοίκηση του χιονοδρομικού όπως γνωρίζετε, αποτελείται από ανθρώπους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, ξοδεύουν από το χρόνο τους και από τη ζωή τους προκειμένου να προσφέρουν και οφείλουμε όλοι μας να στεκόμαστε αρωγοί δίπλα τους, πόσο μάλλον ο Βουλευτής μιας μονοεδρικής.
Κύριε Βουλευτά, τα κυρίαρχα θέματα και προβλήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως το χιονοδρομικό κέντρο, οφείλουμε να τα αντιμετωπίζουμε όλοι, φορείς και πολίτες, με διάθεση, συναίνεσης και συνεννόησης, επικοινωνιακές κινήσεις εντυπωσιασμού, όχι μόνο δεν βοηθάνε αντίθετα δημιουργούν σύγχυση, στασιμότητα και οπισθοδρόμηση.
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

3 σχόλια

  • Ανδρέα βλέπω προτάσσεις πολύ το εγώ ….εσύ ο βουλευτής εσύ ο πολιτικός παράγοντας κτλ κτλ κτλ αυτά τα βλέπουνε οι πολίτες

  • ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, : Το τελευταίο διάστημα ζούμε στα Γρεβενά το θέατρο του παραλόγου.

    σχόλιο: Πέντε χρόνια ΣΥΡΙΖΑ ήταν τραυματική εμπειρία. Δεν ξεπερνιέται με την απομάκρυνσή σας από την εξουσία.

    • ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗς ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΣΑΝΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ΧΩΡΙς ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.