kozan.gr: Μαθητές από την Κοζάνη πρεσβευτές της βιώσιμης ανάπτυξης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

11 Δεκεμβρίου 2019
19:36
Κανένα σχόλιο

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: «Οι μαθητές μας πρεσβευτές της βιώσιμης ανάπτυξης» την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Όπως είπαν οι εκπαιδευτικοί Ευαγγελία Τριανταφύλλου και Σοφία Σισμανίδου: «η εκδήλωση αποτελεί απόρροια της συμμετοχής μας στη διακρατική κατασκήνωση “WE CARE! 2019 – Values Education Camp”, με θέμα τη δημοκρατία και τις ηθικές αξίες, στη Λιθουανία 15-21 Ιουλίου 2019, στην οποία συμμετείχαν 6 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το 4ο και 8ο Γυμνάσιο Κοζάνης» Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση της αναγκαιότητας επίτευξης της βιώσιμης ανάπτυξης, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την κάλυψη των αναγκών των σημερινών γενεών χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η δυνατότητα των μελλοντικών γενεών να καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες. Η συμμετοχή της ελληνικής αντιπροσωπείας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, με χρηματοδότηση της Αμερικάνικης Πρεσβείας στη Λιθουανία και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Θ. Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.