Κοζάνη: Εκδήλωση με τίτλο «Οστεοπόρωση, από τη Θεωρία στην Πράξη. Δεν εγκαταλείπω, ζω ενεργά» , την Τετάρτη 22 Μαρτίου

21 Μαρτίου 2017
10:21
Κανένα σχόλιο

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δ. Κοζάνης, το Π.Τ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας, ο Σύλλογος Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Δυτ. Μακεδονίας και το Π.Τ Δυτικής Μακεδονίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, διοργανώνουν εκδήλωση αναφορικά με την Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων, την Τετάρτη, 22/3/2017 και ώρα 18:00 μ.μ, στο ΚΑΠΗ Κοζάνης, επί της οδού Φον Κοζάνη & Γρανικού. Κατά τη διάρκεια θα πραγματοποιηθούν και ενδεικτικές ασκήσεις φυσιοθεραπείας.

Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των ηλικιωμένων ατόμων και των οικογενειών τους για θέματα υγείας που σχετίζονται με την πρόληψη και διαχείριση της οστεοπόρωσης και των πτώσεων καθώς και η ανάπτυξη της πρωτογενούς πρόληψης για την αποφυγή των πτώσεων στην τρίτη ηλικία και ιδιαίτερα σε επίπεδο Αγωγής Υγείας (αλλαγή στάσεων και συνηθειών, υιοθέτηση υγιούς τρόπου ζωής, τροποποίηση συμπεριφορών)

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται στα πλαίσια του Προγράμματος του Υπουργείου Υγείας «Οργάνωση και Ανάπτυξη Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – ΗΠΙΟΝΗ» Το αναφερόμενο πρόγραμμα, το οποίο έχει εθνική εμβέλεια και πιλοτικό χαρακτήρα, προκειμένου να διαμορφωθούν τα δίκτυα των συνεργαζόμενων φορέων σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο και να εδραιωθούν οι διαδικασίες εκείνες που θα θεμελιώσουν την καθιέρωση και συνέχισή του για τα επόμενα έτη με διαφορετικό θέμα κάθε έτος.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.