kozan.gr: Ο Λ. Γιοβανίδης στη συνέντευξη τύπου είπε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, εν αντιθέσει, με το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ, όπου, βάση των πρακτικών, είπε, ότι θα είναι ξανά υποψήφιος

13 Δεκεμβρίου 2019
11:09

 

Ο Λ. Γιοβανίδης στη συνέντευξη τύπου είπε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, εν αντιθέσει, με το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ, όπου, βάση των πρακτικών, είπε, ότι θα είναι ξανά υποψήφιος. Τα πρακτικά από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση:

 

 

 

11 σχόλια

  • Κύριε Γιοβανίδη επιτέλους αποφασίστε το τι θα κάνετε. Περιμένουμε κι άλλοι την απόφασή σας για το καλλιτεχνικό μας μέλλον

    • Αφού δεν το θέλετε και είναι δικαίωμα σας γιατί τόσο αγχος; Να σου πω εγώ, γιατί δεν ειχατε μετρήσει το πόσοι άνθρωποι είδαν τη βελτίωση στο θέατρο μας

  • Μας έχεις κουράσει παρά πολύ . Έλεος με την αγάπη για την καρέκλα , εφόσον ήσουν τόσο καλός σίγουρα θα σε πάρουν Θεσσαλονίκη – Αθήνα

  • Φτάνει ρε παιδιά με το θέατρο, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν στην ζωή και την πόλη μας. Ότι έγινε έγινε, και η ζωή και το δηπεθε προχωρούν.

  • Αφήστε τη νέα διοίκηση να κάνει τη δουλειά της και μετά να τους κρίνουμε. Καλώς η κακώς η σύμβαση Γιοβανίδη έληξε.

  • Γιατί ξαφνικά μεγαλοποιείτε τι είπε ο άνθρωπος εφ’ όσον δεν εχει προκηρυχθεί καν η θέση;

    Υπάρχουν πολλά θέματα προς ανάδειξη από το θέμα του κ. Γιοβανίδη όπως το πότε θα βγει η νέα προκήρυξη από το Δήμο, ο οικονομικός απολογισμός της θητείας του που κλείνει με μια μεγάλη αύξηση των εσόδων, οι παραγωγές του δηπεθέ και τόσα άλλα.

    Χάνετε το δάσος για το δέντρο εδώ μέσα.

  • Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει δουλεια και μετά την Κοζάνη. Πώς ανέβαζε παραστάσεις και κατά τη θητεία του στην Αθήνα. Αυτα οι διαρροές από τη διοίκηση ειναι στιγνος λαϊκισμός. ειπες.. ειπα.. Είπε.. οτι ναναι. Δυστυχώς για τον πρόεδρο ειναι ο επόμενος των Λιακου-Γιοβανιδη. Και τα πράγματα θα είναι μετρήσιμα. Ιδού η Ρόδος..

  • Έλεος πια!!!! Αλλά προβλήματα δεν έχει ο κόσμος!!!!! Έτσι κι αλλιώς το πολιτιστικό κομμάτι στην πολη μας είναι η Αποκριες όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.