kozan.gr: Η Κατερίνα Τσιομπάνου είναι η νέα Περιφερειακή Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης – 25 υπέρ ψήφοι και 4 λευκά για την υποψηφιότητά της (Βίντεο)

16 Δεκεμβρίου 2019
22:40

 

Η Κατερίνα Τσιομπάνου είναι η νέα Περιφερειακή Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης. Δείτε τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας:


 

12 σχόλια

  • Θερμά συγχαρητήρια. Όχι στην Κατερίνα, στην Περιφέρεια για τη εξαιρετική επιλογή. 4 χρόνια ανεπίληπτου ήθους στον Δήμο, πολλά περισσότερα στην κοινωνία. Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα !

  • Μικρή η παρουσία όσο ήταν στον Δήμο.
    Αυτό κατεγράφη στα πρακτικά
    Το ότι ήταν ΚΑΙ υποψήφια με τον Κασαπίδη ΚΑΙ παραστάτρια τώρα, είναι κρίμα. Να μην πω ντροπή.
    Άλλοι δεν ήταν υποψήφιοι, προφανώς διότι Όλοι γνώριζαν ότι η θέση ήταν ήδη υπεσχημένη και κρατημένη.

    ΥΓ Η απελθούσα, πάντως, με την μικρή επικοινωνία που είχα, έδειχνε παντελώς αδύναμη να παρέμβη σε ζητήματα που έβγαζαν μάτι.
    ΝΑ ΤΑ Λέμε ΚΑΙ Αυτά

    • Ο συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης θεωρητκά θεσμοθετήθηκε για να αποτελεί καταφύγιο του πολίτη σε περοπτώσεις που οι υπηρεσίες ή η πόλιτική ηγεσία του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθυστερούν, αμελούν ή καταστρατηγούν το νόμο.
      Με ποιά δύναμη ένας ορισμένος από την πολιτική ηγεσία (ακόμη και αν είναι αποδεκτός από την αντιπολίτευση) θα αποτελέσει καταφύγιο για τον πολίτη ή την επιχείρηση για τη δικαίωσή τους;
      Ο δρόμος είναι στην πολιτική ηγεσία και αν δεν εισακουστείς, στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, που είναι τυφλή!!!
      Ο συμπαραστάτης έπρεπε να ορίζεται από την αντιπολίτευση, να είναι καλά αμειβόμενος (όπως ένας μετακλητός πχ) και να παρακολουθεί, βοηθάει, την καλή λειτουργία και εφαρμογή των νόμων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.