Eνημέρωση για ενεργειακά θέματα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Στέκι της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη Τόπος Να Ζεις”

19 Δεκεμβρίου 2019
10:40

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημέρωση για Ενεργειακά θέματα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Στέκι της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη Τόπος Να Ζεις” από τον Διδάκτορα του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου UCL κ. Σεμερτζίδη Θεόδωρο.

Ο κ. Σεμερτζίδης έκανε εκτενή αναφορά στα τεκταινόμενα στον χώρο της ενέργειας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ μίλησε για το επίκαιρο θέμα της ορθολογικής διαχείρισης των ενεργειακών πόρων, την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, την κυκλική οικονομία και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα ζητήματα της Δυτικής Μακεδονίας ενόψει της επερχόμενης απολιγνιτοποίησης, τις εναλλακτικές λύσεις, τους κινδύνους, τα προβλήματα, τους τρόπους και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απαιτούμενων αλλαγών.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, ακολούθησε συζήτηση γύρω από το κρίσιμο θέμα της ενέργειας στην Κοζάνη και την ευρύτερη περιοχή.

5 σχόλια

    • Η μόνη παράταξη που τους παρακολουθείς και κατι κανουν. Ημερίδες, Αρθρογραφίες κλπ.. Το να προσπαθείς να μηδενισεις τα πάντα είναι μια στρατηγική που δεν θα σε βγάλει καπου. Εχουμε ματια και βλεπουμε

  • Γιατί είσαι τοσο άδικος; Κάνε ένα google στη λέξη Ιωάννιδης και μετάβαση και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Ξέρεις ποιος έκανε το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης; Ποιος πήγε στην ΕΕ για το coal platform; Ποιος είναι ο περισσότερο αναγνωρισιμος αυτοδιοικητικός της περιοχής στοε Βρυξέλλες; Ποιος έκανε το πανευρωπαϊκό φόρουμ δημάρχων; Ποιος έχει γράψει δεκάδες κείμενα για το θέμα, όχι με αερολογιες αλλά με προτάσεις; Ποιος χτυπουσε την καμπάνα από το 2010; Ο Ιωαννίδης δικαιωνεται πανηγυρικα σε ολα αυτά που έλεγε. Αλλά εμάς μας έφταιγε ότι τάχα μου ήταν συριζαιος, άσχετο που και αυτό αποδειχτηκε στην πράξη πανηγυρικά πως δεν ισχύει

  • Λευτέρη και εγώ μαζί σου ήμουν και θα είμαι αν και δε με ξέρεις δεν το ξέρεις, μήπως τα πολλά άρθρα που έγραφες κλεισμένος στο γραφείο σου και με τις κουρτίνες κλειστές είναι το πρόβλημα… δε σου έμενε χρόνος να βγεις έξω να μιλήσεις με κόσμο για να αφουγκρασθείς το πρόβλημα του και να δώσεις τις πραγματικές λύσεις; Βλέπεις είναι και το αποτέλεσμα της λαικής ετυμηγορίας, τη δεύτερη τετραετία ποιος δήμαρχος την έχασε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.