Ευχαριστήριο του Νηπιαγωγείου Πετρανών στην Χορωδία Πετρανών

19 Δεκεμβρίου 2019
14:32

Το νηπιαγωγείο Πετρανών του Δήμου Κοζάνης , στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης γιορτής που πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 19 Δεκέμβρη 2019 , στον Πολυχώρο της κοινότητας Πετρανών, ευχαριστεί θερμά την χορωδία του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρανών. Ειδικότερα , τη μουσικό κ. Έφη Μαυρίδου στην κιθάρα , τον Παναγιώτης Κυριαζίδη στο βιολί και το δάσκαλο της χορωδίας κ. Δασκαλόπουλο Δημήτρη, οι οποίοι τραγούδησαν κι έπαιξαν κάλαντα των Χριστουγέννων , της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, δημιουργώντας μια όμορφη, ζεστή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μέσα από το θέμα της γιορτής μας «Το Παγκόσμιο Δέντρο» οι μικροί μας μαθητές περάσανε πανανθρώπινα μηνύματα αγάπης , ειρήνης, ελπίδας και χαράς που όλοι οι άνθρωποι της γης επιθυμούμε…

Οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου

2 σχόλια

  • Για ακόμα μια χρονιά πρωτοπορεί το νηπιαγωγείο μας
    Κάθε χρόνο και Καλλίτερα.
    Μπράβο στους εκπαιδευτικούς και κυρίως στην κυρία Μαρία!!!

  • Ένα μεγάλο μπράβο επίσης και στις άλλες 2 εκπαιδευτικούς, την Κύρια Βίλα και την Κυρία Ρούλα. Αυτά είναι αποτελέσματα συλλογικής δουλειάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.