Σε τροχιά υλοποίησης το έργο των αγωγών λυμάτων Ανατολικού – Πενταβρύσου και Περδίκα

23 Δεκεμβρίου 2019
14:59
Κανένα σχόλιο

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το αίτημα της Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας για την υλοποίηση του έργου των αγωγών λυμάτων των Οικισμών Περδικά – Ανατολικού – Πενταβρύσου, μετά από την επιτυχή υποβολή πρότασης στο ΟΠΣ ΕΣΠΑ 2014 – 2020 ( 23/12/2019).

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, που ενώ είχε υποβληθεί στο πρόγραμμα, το 2018 απεντάχθηκε για να ακολουθήσει από την νέα Διοίκηση της Επιχείρησης ένας αγώνας δρόμου, για την εκ νέου ένταξή του στο ΕΣΠΑ.

Η σημασία του εν λόγω έργου είναι τεράστια κυρίως για περιβαλλοντικούς λόγους και αφορά την κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης λυμάτων οικισμών Ανατολικού και Πενταβρύσου και εξωτερικό δικτύου αποχέτευσης – μεταφοράς λυμάτων Οικισμών Ανατολικού – Πενταβρύσου και Περδίκα, στην Ε.Ε.Λ. Πτολεμαΐδας, προϋπολογισμού 4.500.000,00 ευρώ.

Την ικανοποίησή του για τη Θετική αυτή εξέλιξη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. Δημήτρης Τσεχελίδης, τονίζοντας ότι ήταν απόρροια της πλήρους και αγαστής συνεργασίας με τους αρμόδιους Υπαλλήλους της Επιχείρησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.