kozan.gr: Αθώωθηκε, ο πρώην δήμαρχος Ελλησπόντου για την υπόθεση με την αποπληρωμή της Α’ Δόσης των συμβολαίων των οικοπέδων των δικαιούχων στο νέο οικισμό Κλείτου – To “καρφί” του για κάποιους χαιρέκακους που επιθυμούσαν να το στείλουν στη φύλακη (Αποκλειστικές δηλώσεις στο kozan.gr – Βίντεο)

22 Μαρτίου 2017
11:01
Κανένα σχόλιο

Αθώος κρίθηκε, σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 10, μετά από απόφαση του δικαστηρίου, ο  πρώην δήμαρχος Ελλησπόντου, Κυριάκος Τσανακτσίδης για την υπόθεση με τα περίπου 260.000 ευρώ  του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης τα οποία εκταμιεύτηκαν από τη ΔΕΗ για την αποπληρωμή της Α’ Δόσης των συμβολαίων των οικοπέδων των δικαιούχων στο νέο οικισμό Κλείτου. Τα χρήματα αυτά, για να μην κοπούν 630 εντάλματα πληρωμής (όσοι ήταν δηλαδή οι δικαιούχοι) από το πρώην δήμο Ελλησπόντου προς αυτούς και επιπροσθέτως για να διευκολυνθεί – επιταχυνθεί η διαδικασία, κατατέθηκαν στην τότε Αγροτική Τράπεζα Κοζάνης, κατόπιν συνεννόησης, με σκοπό να εισπραχθούν από εκεί με το αντίστοιχο γραμμάτιο είσπραξης, όπως και έγινε. Η διαδικασία κρίθηκε παράτυπη και ο πρώην δήμαρχος βρέθηκε κατηγορούμενος για υπεξαίρεση χρημάτων, με την ιδιότητα του δημάρχου. Οι δικαστές έκριναν πως οι χειρισμοί του δημάρχου δεν εμπεριείχαν δόλο. Δείτε τι είπε για το θέμα αποκλειστικά στο Kozan.gr, τόσο η δικηγόρος του Σούλα Βακωνάκη, όσο και ο ίδιος:


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.