kozan.gr: Συναυλίες με Κιουρτσόγλου, Κουτσονάνο, “έρχονται” τη διάρκεια των εορτών, αλλά και μεγάλη συναυλία της «Πανδώρας» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

14 Δεκεμβρίου 2016
13:58

H Πρόεδρος του ΟΑΠΝ, Φανή Φτάκα μίλησε σήμερα Τέταρτη, από το γραφείο της, για τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης, κάποιες εκ των οποίων διοργανώνει ο οργανισμός. Μεταξύ αυτών είναι, διάφορες συναυλίες όπως με τους γνωστούς μας, Κιουρτσόγλου, Κουτσονάνο, αλλά μια μεγάλη συναυλία της «Πανδώρας» με τίτλο τα «Συ-μπαντα». Θα γίνουν εκδηλώσεις με κάλαντα Χριστουγέννων και χριστουγεννιάτικες μελωδίες την Κυριακή 18/12 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης 11 (π.μ) από τοπικές χορωδίες, ενώ την Κυριακή επίσης στις 12 το μεσημέρι οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό εθιμικό δρώμενο «Μωμοέρια». Την ίδια μέρα στην εκδήλωση με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα κάλαντα στην κεντρική πλατεία θα διανεμηθεί δωρεάν σε φορείς και σχολεία ένα Cd με κάλαντα Χριστουγέννων. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση για τη «γιορτή γιαπρακιού» στις 27/12.

Θανάσης Τέγος


2 σχόλια

  • Αγαπαμε Φτακα

    Φτακα δωσε εκδηλωσεις στο λαο σου

    Καθε εκδηλωση δωσε και δελτιο τυπου στο λαο σου

    Καθε δελτιο τυπου δωσε και συνεντευξη στο λαο σου

    Καθε συνεντευξη δωσε και γιαπρακια δωρο στο λαο σου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.