Παρέμβαση, μέσω του kozan.gr, για τη Σχολή Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανδρεόπουλο: “Εντυπώσεις μπορούν να δημιουργούν πολλοί, έργα λίγοι”

31 Δεκεμβρίου 2019
20:57

Τ’ ότι άνοιξε Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα ήταν πολύ καλή κίνηση από μέρους σας (κ. Καρυπίδη) και το επικροτήσαμε. Το ότι λειτούργησε πρόχειρα και χωρίς υποδομή ούτε καν για οργανικές θέσεις στελεχών ήταν λάθος. Επίσης σχολή με εισαγωγή 17000 μόρια την είχατε για ΙΕΚ, τώρα γίνεται Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Για τα 6μηνα ο χρόνος θα δείξει…

Εντυπώσεις μπορούν να δημιουργούν πολλοί, έργα λίγοι.

15 σχόλια

    • Μέχρι στιγμής η Σχολή Πυροσβεστών είναι μεταδευτεροβάθμια σχολή και όχι ΑΕΙ. Με την ψήφιση του νομοσχεδίου αναβαθμίζεται.

  • Και τα έργα πιος τα δημιουργεί μεγάλε για να καταλάβω ο άνθρωπος που θα κλείσει τη ΔΕΗ ενώ εσύ είσαι δημόσιος υπάλληλος και δε σε νοιάζει η μήπως η ξαφνικά σωτήρες που μέσα σε 3 χρόνια θα μας φέρουν την άνοιξη;

  • Δηλαδή τι λέτε κύριε Ανδρεόπουλε αντί να βελτιώσουμε τυχόν παραλήψεις και να διορθώσουμε λάθη να αφήσουμε να φύγει η σχολή από την Πτολεμαΐδα; Μετά τι ακολουθεί;

    • Φυσικά και δεν πρέπει να φύγει.
      Πάντα πρέπει να βελτιώνουμε καταστάσεις.
      Είναι μεγάλη υπόθεση για την περιοχή μας.

      • Αφου συμφωνεις τοτε κυριε.. οτι δεν πρεπει να φυγει απο την Πτολεμαιδα η σχολη προς τι το αρθρο σου για να την πεις στον Καρυπιδη ? Κανε ενα αλλο αρθρο και πες τα παραπονα σου στον Κασαπιδη να βαλει ενα χερακι για να μην φυγει απο δω
        Αφου το ξερεις και το επικροτεις οπως λες οτι η σχολη ειναι εργο Καρυπιδη..
        προς τι το αρθο τοτε? Αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση ? Η μηπως το αντι-συριζα μπλοκ που ειναι στα φορτε του θελει να δημιουργει τις δικες του εντυπωσεις?

        • Δεν μου αρέσει η παραπληροφόρηση. Ότι παράπονο είχα από τον κύριο Καρυπίδη του το έχω πει επί προσωπικού.
          Εάν παρακολουθείς τις υπηρεσιακές αναρτήσεις μου θα δεις ότι δεν χαρίζομαι σε κανέναν διότι δεν χρωστάω σε κανέναν.

  • Καλή χρονιά, θεωρώ ο καθένας γράφει μέχρι εκεί που γνωρίζει και ο κύριος για μια φορά ακόμη παραπληροφορει τον κόσμο. Είναι τουλάχιστον αστείο να επιρρίπτει ευθύνες στην περιφερειακή αρχή για τις οργανικές θέσεις της πυροσβεστικής που αποτελεί αρμοδιότητα της υπηρεσιακής δομής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού του πυροσβεστικού σώματος. Εκτός αν ο κύριος Παναγιώτης μετά από τόσα χρόνια στην υπηρεσία νομίζει ότι το οργανόγραμμα ορίζεται από την πολιτική περιφέρεια. Τουλάχιστον να μάθετε σωστά την δουλειά σας. Έχουμε τους πολιτικούς και μαζί τους συνδικαλιστές που σας αξίζουν. Κάθε σχολή , κάθε τμήμα , κάθε σπουδαστής καθε μέρα που τους έχουμε κοντά μας δίνουν ανάσα σε αυτόν τον τόπο. Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε τουλάχιστον σταματήστε κάποιοι να κάνετε και αλλη ζημιά στον τοπο μας.

    • Επειδή δεν γνωρίζετε τι έχει προηγηθεί από τη μεριά σας πιστεύετε ότι έτσι είναι. Από
      τη μεριά μου είναι αλλιώς. Όταν θα γράψετε επώνυμα θα σας δώσω και άλλες πληροφορίες. Καλή χρονιά.

    • Ότι έχω δηλώσει μέχρι τώρα δεν ήταν ποτέ παραπληροφόρηση και ήταν πάντα επώνυμα.
      Δεν έταξα εγώ ΒΙΠΕ, ΕΜΑΚ, αναβάθμιση υπηρεσιών και πολλά άλλα.
      Υπάρχουν στοιχεία και αρχείο για όλα.
      Βρες πρώτα το θάρρος να γράψεις επώνυμα και βρίσκουμε τα υπόλοιπα, αρκεί να υπάρχει δημιουργική θέληση.

  • Απορώ γιατί απαντάς κ Ανδρεοπουλε σε ανώνυμους οι οποίοι ουτε οι ίδιοι δε πιστεύουν αυτά που λένε και είναι ο περίγυρος Καρυπιδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.