Σαν να μην έφταναν οι αντιδράσεις και η οργή στους κόλπους των κτηνοτρόφων και των μεταποιητών γάλακτος, από το βροντερό ΝΑΙ των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την εκχώρηση του ονόματος της ΦΕΤΑΣ στους Καναδούς, η ΝΟΔΕ ΝΔ Κοζάνης κατ΄ εντολήν της Πειραιώς, συνεχίζει να προκαλεί και παράλληλα να διασκεδάζει το ατόπημα των ευρωβουλευτών της.

Δυστυχώς γι αυτούς πριν καν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης τους, ο ίδιος ο βουλευτής τους και καρατομημένος Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κασαπίδης με δημόσια τοποθέτηση του, αποδόμησε τα όσα ισχυρίζονται για την δήθεν προστασία της φέτας.

Οι Έλληνες κτηνοτρόφοι γνωρίζουν καλά ποιοι βροντοφώναξαν ΝΑΙ στην ψηφοφορία της επίμαχης εμπορικής συμφωνίας (CETA) στην Ε.Ε. και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, πλήρως ευθυγραμμισμένοι με την άκρατη νεοφιλελεύθερη πολιτική του Κ. Μητσοτάκη.

Ως Ανεξάρτητοι Έλληνες Π.Ε. Κοζάνης πιστεύουμε πως πρέπει να αρθεί η αδικία που συντελείται εις βάρος της χώρας μας, από την θετική ψήφο των ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Με δεδομένο ότι η συμφωνία πρέπει να κυρωθεί και από το Ελληνικό κοινοβούλιο, πιστεύουμε πως η τελική μάχη δεν έχει χαθεί.

Ελπίζουμε πως η ευχή του κ. Κασαπίδη «να τους φωτίσει ο Θεός να μην κάνουν το λάθος και στην Ελληνική βουλή», έστω και την τελευταία στιγμή θα εισακουσθεί.

Ο.Ε.Π.Ε. ΑΝΕΛ Κοζάνης