Η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού παρουσιάζει το έργο «Η Λύκαινα της Πόλης – 4 & 5 Ιανουαρίου 2020, στο Πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας

1 Ιανουαρίου 2020
20:50
Κανένα σχόλιο

Η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού παρουσιάζει το έργο «Η Λύκαινα της Πόλης». Δύο παραστάσεις, στις 4 Σάββατο & 5 Κυριακή Ιανουαρίου 2020, στο Πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας, ώρα έναρξης 19:00 μ.μ.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία-Δραματοποίηση: Έφη Καρδερίνη
Μουσική επιμέλεια : Γιάννης Ζυρπιάδης
Ηχητική επιμέλεια : dj Lino
Makeup artist: Ευγενία Μπακάλη
Hair stylist: Σόφη Πουταχίδου

Ηθοποιοί

Θεανώ : Θεοδώρα Κότσλη
Αφηγητής – Σεφκέτ : Ιωάννης Ζυρπιάδη
Ιωσήφ – Παύλος: Καπετούρης Χρήστος
Αργύρης: Ζυρπιάδης Ευστράτιος
Δέσποινα: Μαρία Μαγδαληνή Μπισιούκη
Βαλεντίνα: Ευτυχία Καραφυλλίδου
Θεία Τιτίκα: Βαγγελιώ Ιγνατίδου
Ελισώ: Μαρία Παπουλίδου
Αζίζ: Θοδωρής Γρηγοριάδης
Θεόφιλος: Νίκος Καρτάλης
Λάμπρος: Χρυσόστομος Κελγιαννίδης
Ουρανία: Νένα Κωνσταντινίδου
Παιδιά: Ευτυχία Σοφιανίδου
Αναστασία Τύπου
Τριαντάφυλλος Τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.