kozan.gr: Μ. Παπαδόπουλος για τη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας: “Ένα θετικό έγινε στην περιοχή μας τα προηγούμενα τεσσεράμισι χρόνια από την προηγούμενη κυβέρνηση. Άλλο θετικό εγώ δεν είδα. Θα τη διατηρήσουμε και θα την ενδυναμώσουμε, όπως ακριβώς κάνουμε” (Βίντεο)

2 Ιανουαρίου 2020
20:32

Μιλώντας στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Παπαδόπουλος επανέλαβε τη διαβεβαίωσή του πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Ένα θετικό έγινε στην περιοχή μας τα προηγούμενα τεσσεράμισι χρόνια από την προηγούμενη κυβέρνηση. Άλλο θετικό εγώ δεν είδα. Θα τη διατηρήσουμε και θα την ενδυναμώσουμε, όπως ακριβώς κάνουμε”.

9 σχόλια

  • Τι άλλο θα μπορούσε να πει ο Παπαδόπουλος;;
    Θεσούλα υφυπουργού ψάχνει.
    Για την απολιγνιτοποίηση μούγκα στη στρούγκα.
    Κρίμα για την περιοχή.
    Δυτική Μακεδονία Καληνύχτα

  • Γιατί ο Βακρατσάς δεν του ζήτησε να διευκρινίσει ποιά είναι τα θετικά της απολιγνιτοποίησης;
    Να ξέρουμε και μεις δηλαδή
    Μην κουραζόμαστε άδικα…
    Να μην πουλήσουμε δηλαδή Μιχάλη;;;;

  • Εχεις απυθμενο θρασος να μιλας… Νομιζεις ξεχασαμε τα εργα και τις ημερες σας που μας εβαλαν στα μνημονια, φτωχοποιησατε την κοινωνια και τωρα, που ξαναπηρατε μια καρεκλα, μας κουνατε και το δαχτυλο;;; Η ανικανοτητα σας ειναι απιστευτη, και εσεις μας κανετε μαθημα!

    • Όταν ανάλαβαν οι νέοι ήταν τελικά παλιότεροι και πολύ χειρότεροι από ότι είχαν δει τα ματιά και από ότι μπορούσαμε να φανταστούμε . Δυστυχώς πιαστήκαμε μεγάλα κορόιδα γιατί πιστέψαμε τον παπατζή .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.