Εορταστικές δράσεις του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

3 Ιανουαρίου 2020
11:05
Κανένα σχόλιο

Συμμετέχοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα των εορτών οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» πραγματοποίησαν τις παρακάτω δράσεις:

Α) Την Τρίτη 17/12/2019 συμμετείχαν στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΚΗΦΗ του Δήμου Βοΐου ύστερα από πρόσκληση της προέδρου του ΔΗΚΕΒΟ κ. Ελένης Κακάλη – Χαλαμούτη και έψαλαν και έπαιξαν με τα μουσικά τους όργανα χαρούμενες παραδοσιακές μελωδίες στους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ.

Β) Την ίδια ημέρα, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του Δημοτικού και συνόδευσαν τον υπέροχο Άγιο Βασίλη στο μοίρασμα των δώρων.

Τόσο στη μία όσο και στην άλλη εκδήλωση έλαβε μέρος το Μουσικό Σύνολο Παραδοσιακής και Σύγχρονης Βαλκανικής Μουσικής με τη διδασκαλία και καθοδήγηση των καθηγητών κ. Παύλου Μέτσιου, Γεωργίου Σκηπητάρη και Ηλία Ψαλλίδα, ερμηνεύοντας παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου», ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές εύχονται σε όλους υγεία και ευτυχία για τη νέα χρονιά και η μουσική να είναι παντοτινός συνοδοιπόρος όλων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.