kozan.gr: Ηip-hop, rap & rnb ήχοι ακούσθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 3/1 στην πλατεία Σκ’ρκας στην Κοζάνη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Ιανουαρίου 2020
23:10

 

Ηip-hop, rap & rnb ήχοι ακούσθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 3/1 στην πλατεία Σκ’ρκας στην Κοζάνη, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης, η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, ο ΟΑΠΝ κι η Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης.

 

 

14 σχόλια

  • Μόνο να λέμε ότι κάτι κάναμε.
    Έλεος με αυτές τις ανούσιες βραδιές, οι δύο αντιδημαρχοι των Χριστουγέννων μας ζαλισαν κυριολεκτικά, παίζουν με την υπομονή μας.
    Απόλυτο disaster, τελείως εκτός τόπου και χρόνου Κοιμτζιδου και κυριακιδης.

    • Θα γράψω κάτι και διαβάστε το καλά και χωνέψτε το καλύτερα ?!!!
      Εσείς τα τρολακια του Ιωαννιδη κοιτάξτε να βρείτε καμία δουλειά να μάθετε πως βγαίνει το μεροκάματο γιατί από τα σχόλια δεν πληρώνεται κανείς.. και το σημαντικό είναι ότι πρέπει να το κάνετε γρήγορα γιατί έτσι και αλλιώς Δημαρχείο δεν ξαναβλέπετε …

  • Μπράβο στα παιδιά!
    Παρ’ όλο που δεν ακούω τέτοια μουσική και τα γούστα μου περιορίζονται στον Καζαντζίδη, μου άρεσε που μέσα στο κρύο μαζεύτηκαν έστω και λίγοι για να ερμηνεύσουν τις δημιουργίες τους, αντί να κάνουν άλλα άχρηστα πράγματα…
    Οι στίχοι τους είχαν ενδιαφέρον και εμείς οι μεγαλύτεροι και οι γονείς τους θα έπρεπε να ενσκύψουμε στο τι θέλουν να μας πουν.

  • Αποτυχία οπως και η συναυλία στη Λασσάνη. Μονο για λετε οτι κατι κανετε κατι διαφορετικο απο τους προηγούμενους. Για κλάματα ειστε.. τοσα χρονια διοίκηση και ακομα δεν μάθατε τι θελει αυτη η πόλη. Διώξτε και την εθνική ομάδα απο εδω να επανέλθει η κανονικότητα!

    • Γιατί δε βγαίνεις εσύ ρε Ελένη Μενεγάκη? Μόνο μάθατε να κρίνετε χωρίς να σκέφτεσαι το γεγονός ότι τουλάχιστον κάτι θέλουν να κάνουν για να ζωντανέψουν οι γειτονιές …μίζεροι που δεν έχετε ζωή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.