Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

5 Ιανουαρίου 2020
21:27
Κανένα σχόλιο

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η πρωτοπόρος στη βαθμολογία ΑΕΠ βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ μέσα στο Μεσολόγγι  με ένα γκολ που δέχθηκε στο 8′ από τον Πιστιόλη αλλά στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση, στρίμωξε τους γηπεδούχους και κατάφερε με γκολ του Καρακατσάνη στο 72′ να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης  παραμένοντας  έτσι  στην πρώτη θέση της  βαθμολογίας του 4ου ομίλου με 31 βαθμούς με δεύτερη την Άρτα που έφτασε τους 29 βαθμούς  που πήρε  εύκολο τρίποντο χωρίς να ιδρώσει αφού το παιχνίδι με την Ιτέα δεν διεξήχθη.

Η ΑΕΠ είχε  δοκάρι στο 65′ με σουτ του Πάλλα και λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη στο 85′ αλλά  στο σουτ  του  Κοτταρίδη η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

το φιλμ του αγώνα

8΄ΓΚΟΛ, πίεση και κλέψιμο του Γεωργούση μέσα στην περιοχή και πλάγια, γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, με σουτ ο Πιστιόλης θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.

18΄σέντρα του Κολοβάκη στην περιοχή, κεφαλιά αμυντικού προς τα πίσω λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κόρνερ.

39΄μπερδεμα στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Ντινόπουλος θα γίνει κάτοχος της μπάλας που από θέση τετ τα τετ θα νικηθεί από τον Μανιάτη.

40΄κάθετη πασά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ, πλασέ του Πάλλα ψηλά άουτ.

42΄διπλη τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα. Σουτ πάνω στην κίνηση του Γεωργούση μέσα από την περιοχή με τον Ψαρρα να αποκρούει ενστικτωδώς, νέο σουτ στην επαναφορά από τον Πιστιόλη για ακόμα μια φορά με εντυπωσιακή απόκρουση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα κρατήσει το 1-0.

63΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη άουτ.

68΄σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Παλλα, λίγο άουτ.

72΄ΓΚΟΛ, σέντρα από δεξιά του Τσικόπουλου, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Καρακατσάνη 1-1.

79΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ. Γύρισμα του Ζαβιτσάνου από αριστερά στην περιοχή, τσίμπημα της μπάλας από τον Γεωργούση με τον Σεργέμη να διώχνει πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.

86΄γρηγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Καρακατσάνη, το σουτ του οποίου θα μπλοκάρει ο Μανιάτης.

87΄σουτ του Ντούκα αποκρούει ο Μανιάτης.

89΄δοκαρι για τους φιλοξενούμενους, όταν σε σουτ του Κοτταρίδη η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό θα προσκρούσει στο κάθετο δοκάρι και θα καταλήξει κόρνερ.

92΄αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, εξ επαφής κεφαλιά του Κοτταρίδη θα μπλοκάρει ο Μανιάτης.

ΑΕ Μεσολογγίου (Χρήστος Ζαπάντης):  Μανιάτης, Πασπαλιάρης, Κολοβάκης, Παναγιωτόπουλος Π. (46΄Χριστογιάννης), Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης, Λίτσος, Γεωργούσης, Παναγιωτόπουλος Κ. (85΄Φονταλής), Τσιαντής (68΄Ζαβιτσάνος).

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης (Νίκος Κατακαλίδης):  Ψαρρας, Ηλιας (79΄Ντουκα), Πασχαλίδης, Κοτταρίδης, Σεργεμης, Αμαραντίδης, Εμμανουηλ (46΄Καρακατσάνης), Ταφαρλής, Μπόνιος (59΄Παπαδόπουλος), Παλλας, Ντινόπουλος (59΄Τσικόπουλος).

Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος

Βοηθοί:  Καλαμάρας και Κόρδας (ΣΔ Ηλείας)

πληροφορίες – φωτο aitosports.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.