Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π. Ε. Κοζάνης: Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης – 2ΓΕ/2019 ΑΣΕΠ

8 Ιανουαρίου 2020
12:18
Κανένα σχόλιο

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π. Ε. Κοζάνης ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την «Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης για την υποβολή δικαιολογητικών στο πλαίσιο των αριθμ. 1ΓΕ/2019 (ΦΕΚ 45/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/24-12-2019) και 2ΓΕ/2019 (ΦΕΚ 46/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/24-12-2019) Προκηρύξεων του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού».

Καλούνται οι Εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κάτωθι κλάδων/ειδικοτήτων να υποβάλουν, εντός της οριζόμενης κατά περίπτωση προθεσμίας, τα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα/κριτήρια/ιδιότητες που επικαλούνται για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας στους αξιολογικούς πίνακες Α΄ Γενικής Εκπ/σης του ΚΕΦ. Ε΄ του ν. 4589/2019 (Α΄ 13), στο πλαίσιο των αριθμ. 1ΓΕ/2019 (ΦΕΚ 45/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/24-12-2019) «Για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, και Δευτεροβάθμιας, κλάδου ΠΕ79, Γενικής Εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, κατηγορίας Π.Ε.» και 2ΓΕ/2019 (ΦΕΚ 46/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/24-12-2019) «Για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε.», Προκηρύξεων του Α.Σ.Ε.Π.

Προκήρυξη Κλάδοι Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

(στο www.asep.gr)

Προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών στη

ΔΔΕ Κοζάνης

1ΓΕ/2019

(ΦΕΚ 45/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/24-12-2019)

ΠΕ79 15/01/2020 έως 03/02/2020 και ώρα 14:00 Από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

έως και την

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

(8:30 έως 13:30)

2ΓΕ/2019

(ΦΕΚ 46/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/24-12-2019)

ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87, ΠΕ88, ΠΕ89, ΠΕ90 και ΠΕ91 05/02/2020 έως 24/02/2020 και ώρα 14:00 Από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

έως και την

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

(8:30 έως 13:30)

Τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στην ειδική αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών και κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, υποχρεωτικά σε οποιαδήποτε Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Υποψήφιοι ήδη εγγεγραμμένοι στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ., σε περισσότερους του ενός κλάδους, οι οποίοι ανήκουν σε διαφορετικές βαθμίδες εκπαίδευσης, υποβάλλουν δικαιολογητικά σε μία μόνο Διεύθυνση (Α/θμιας ή Β/θμιας) Εκπαίδευσης.

Σε περίπτωση, δε, κατά την οποία προσκομίζονται βεβαιώσεις προϋπηρεσίας (πέραν της ήδη καταχωρισμένης στο Ο.Π.ΣΥ.Δ.) ή/και αποδεικτικά ένταξης σε νέο εκπ/κό κλάδο, τότε η κατάθεση αυτών γίνεται, υποχρεωτικά σε Δ/νση της αντίστοιχης βαθμίδας Εκπ/σης με την βαθμίδα στην οποία προσφέρθηκε η προϋπηρεσία ή ανήκει ο νέος κλάδος ή, εφόσον πρόκειται για προϋπηρεσία ΕΕΠ ή ΕΒΠ, σε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά ορίζονται στο Κεφάλαιο Δ’ της οικείας Προκήρυξης.

1. Πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών:

(α) Οι υποψήφιοι που δεν έχουν ηλεκτρονικό φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., οφείλουν, αρχικώς, να εγγραφούν ως χρήστες στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. (https://opsyd.sch.gr/), αναζητώντας το σχετικό Εγχειρίδιο Εγγραφής και Σύνδεσης Χρήστη, στο οποίο περιέχονται αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή και αυθεντικοποίηση του χρήστη. Σημειώνεται, σε κάθε περίπτωση, ότι οι αιτούντες υποψήφιοι/χρήστες είναι υπεύθυνοι για την αποκλειστική και ορθή χρήση των κωδικών πρόσβασης ή των λοιπών στοιχείων ταυτοποίησής τους.

(β) Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη ηλεκτρονικό φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., οφείλουν να εισέλθουν στον φάκελό τους (με τους προσωπικούς τους κωδικούς), προκειμένου να διαπιστώσουν τα στοιχεία (προσόντα/κριτήρια/ιδιότητες) τα οποία, κατά την εναρκτήρια ημερομηνία προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών, είναι καταχωρισμένα και επικυρωμένα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Δεν θα γίνεται αποδεκτή η κατάθεση δικαιολογητικών σε περίπτωση που δεν επιβεβαιώνεται η εγγραφή του υποψηφίου στο ΟΠΣΥΔ.

2. Κατάθεση δικαιολογητικών

Στην ειδική έντυπη αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών οι υποψήφιοι οφείλουν:

(α) Να καταγράψουν τα ήδη καταχωρισμένα και επικυρωμένα πεδία/στοιχεία στον ηλεκτρονικό τους φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., τα οποία επικαλούνται για την απόδειξη του, κατά περίπτωση, προσόντος/κριτηρίου/ιδιότητας [Κεφ. Ε΄ του ν. 4589/2019 και Κεφ. Γ΄ της οικείας Προκήρυξης ΑΣΕΠ] στη σχετική ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητάς τους στο ΑΣΕΠ (ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ Ι του εντύπου).

(β) Να καταγράψουν τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που υποβάλλουν για πρώτη φορά και να δηλώσουν το αντίστοιχο προσόν/κριτήριο/ιδιότητα [Κεφ. Ε΄ του ν. 4589/2019 και Κεφ. Γ΄ της οικείας Προκήρυξης ΑΣΕΠ] που επικαλούνται στη σχετική ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητάς τους στο ΑΣΕΠ (ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ του Εντύπου).

(γ) Να καταγράψουν τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που υποβάλλουν για επικαιροποίηση/τροποποίηση/συμπλήρωση ήδη καταχωρισμένων και επικυρωμένων στοιχείων/πεδίων στον ηλεκτρονικό τους φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. (ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ του εντύπου).

Το σύνολο των δικαιολογητικών, μαζί με την έντυπη αίτηση (πρωτότυπη και φωτοαντίγραφο αυτής), κατατίθενται, με αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του υποψηφίου, στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που τα δηλωθέντα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες δεν αποδεικνύονται με βάση τα δικαιολογητικά που προσκομίζονται ή τα δικαιολογητικά που προσκομίζονται δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του Κεφαλαίου Δ΄ της οικείας Προκήρυξης του ΑΣΕΠ, δεν λαμβάνονται υπόψη. Ομοίως, προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες , πέραν των ήδη καταχωρισμένων και επικυρωμένων στον φάκελο του υποψηφίου στο ΟΠΣΥΔ, τα οποία δεν δηλώνονται στην ειδική έντυπη αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, δεν λαμβάνονται υπόψη, ακόμη και αν προσκομισθούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

3. Ενημέρωση για την Προκήρυξη και την Αίτηση Κατάθεσης Δικαιολογητικών

Στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης, http://dide.koz.sch.gr, είναι αναρτημένη η Προκήρυξη καθώς και η Αίτηση Κατάθεσης Δικαιολογητικών.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να προσέλθουν εγκαίρως στη Διεύθυνση για κατάθεση των δικαιολογητικών, ώστε να είναι δυνατή η εμπρόθεσμη επεξεργασία των δεδομένων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.