Στήριξη από επιχειρήσεις, συλλόγους και πολίτες στο συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης

8 Ιανουαρίου 2020
14:19

Ο Δήμος Κοζάνης λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια, με ίδιους πόρους και την ενεργή στήριξη εθελοντών, το συσσίτιο απόρων δημοτών. Σε καθημερινή βάση παρασκευάζονται 150 μερίδες φαγητού, οι οποίες συσκευάζονται και αποστέλλονται σε άπορους και μοναχικούς δημότες. Το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης λειτουργεί με την αρωγή και την εθελοντική προσφορά δημοτών και συγκεντρώνει τρόφιμα από δωρεές και καλάθια που υπάρχουν σε διάφορα πολυκαταστήματα.

Ο μήνας Δεκέμβριος είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις, καθώς η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων «επέβαλλε» γιορτινά εδέσματα για τους ωφελούμενους. Σε αυτή την προσπάθεια δημιουργίας ενός γιορτινού κλίματος σε όλα τα σπίτια των δημοτών, συνέβαλλαν τα μέγιστα πολίτες, επιχειρήσεις και σύλλογοι της περιοχής, στους οποίους το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για τις πολύτιμες δωρεές τους.

Πιο συγκεκριμένα:

1.Το αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)

2.Το αρτοποιείο Σάκης Γεωργάκας(πίτες)

3.Το ζαχαρ/στείο Αμορίνο(πίτες)

4.Το ζαχαρ/στείο Coffeebites(πίτες-κρουασάν-πίτσες καθημερινά)

5.Τον φούρνο του Κρόκου Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα (ψωμιά)

6.Την Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)

7.Την Ιερά Μονή Αναλήψεως Κοζάνης που μας προσέφερε 10 καφάσια μανταρίνια.

8.Τον Χαρίσιο Παπαδόπουλο, τον Ιωάννη Παπαδόπουλο και την Θεοδώρα Παπαδοπούλου που μας προσέφεραν κρέας αξίας 100€ στην μνήμη του Ιωάννου Παπακώστα.

9. Το κρεοπωλείο «Γκάτζιαρης» που μας προσέφερε 10 κιλά κιμά.

10.Τις οικογένειες:Κατίνας Ζορμπά, Καίτης Ζορμπά, Γεωργίας Ζορμπά, Δημητρίου Μόσχου, που μας προσέφεραν 15 κιλά κιμά στην μνήμη του πολυαγαπημένου τους γαμπρού Ιωάννη Φασούλα αντί για στεφάνι.

11. Στην μνήμη του Δημητρίου Γκανάτσιου μας προσέφερε ο γιος του ζυμαρικά, σάλτσα, μανιτάρια για ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

12.Το ιχθυοπωλείο «Το δόλωμα» που μας προσέφερε 10 κιλά ψάρια.

13.Την κ .Σιαπανίδου Βάσω που μας προσέφερε 20 κιλά κρέας (τηγανιά και μπριζόλες) για τις ανάγκες του Συσσιτίου.

14.Την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Γονέων από το 12ο Δημοτικό σχολείο Κοζάνης που μας προσέφερε διάφορα τρόφιμα(όπως λάδι , σάλτσα, κριθαράκι, φακές, φασόλια).

15.Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες δωρεές τα παρακάτω σχολεία: Τα Νηπιαγωγεία 5ο ,13ο,17ο Κοζάνης, το Νηπιαγωγείο Άνω Κώμης και Πετρανών. Επίσης τον παιδικό σταθμό «ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ» που μας προσέφεραν διάφορα εδέσματα καθώς και την παρουσία τους ψάλλοντάς μας τα κάλαντα.

Τα Δημοτικά:5ο,6ο,7ο,13ο,17ο ,Χαρίσιου Μεγδάνη Κοζάνης και το 1ο Δημοτικό σχολείο Κρόκου, Δημοτικό σχολείο Άνω Κώμης, Πετρανών και Ποντοκώμης.

Τα Γυμνάσια:2ο,4ο,6ο,Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης και το Γυμνάσιο Ξηρολίμνης.

Τα Λύκεια: Το 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κοζάνης καθώς και το 15μελές 4ου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Κοζάνης.

16.Η οικογένεια της Ελευθερίας Παπακώστα που μας προσέφεραν κρέας που καλύπτει ένα γεύμα στην μνήμη του αδερφού της Ιωάννη.

17.Τον Πολιτιστικό σύλλογο «ΚΟΖΙΑΝΗ» που προσέφερε το ποσό των 300€ σε κρεοπωλείο της πόλης που καλύπτουν 3 γεύματα του συσσιτίου.

18.Το Δ.Σ. του τμήματος «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΑΝΤΑΣ AHEPA HJ-15 KOZANHΣ» που μας προσέφερε το χριστουγεννιάτικο γεύμα (δηλ.35 κιλά χοιρινό κρέας,1 τσουβάλι ρύζι,150 ατομικά ψωμάκια και 150 μελομακάρονα)

19.Την Φωτεινή Καμσίσογλου που μας προσέφερε 25 κιλά κιμά στο συσσίτιο στην μνήμη του συζύγου της Ηλία Καμσίσογλου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του.

20.Ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κα Γκατζαβέλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κο Τσιούμαρη για την προσφορά εδεσμάτων στο συσσίτιο

21.Στην μνήμη του Χρήστου Τσεκερίδη,τα παιδιά του μας προσέφεραν διάφορα τρόφιμα.

22.Ο Σύλλογος Γυναικών Κοζάνης μετά από το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar μας προσέφεραν διάφορα τρόφιμα.

4 σχόλια

  • Καλημέρα βάλτε και τηλέφωνα επικοινωνιας και προβαλεται το πιο συχνα πιστεύω οτι ο πιο πολυς κόσμος δεν σας γνωρίζει για να προσφέρει.

  • Μπράβο σε όλους όσους προσφέρουν κ βοηθάνε, μπράβο στα σχολεία που δίνουμε στα παιδιά μας να καταλάβουν ότι πρέπει να βοηθάμε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μπράβο στο σχολείο μας το δημοτικό Ποντοκωμης που συνέβαλε σε αυτήν την προσπάθεια κ προσφορά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.