kozan.gr: Σημερινή αυτοψία στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων με τον Στέργιο Μητούλη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Surrey University, Πολιτικό Μηχανικό, με ειδίκευση στη Γεφυροποιΐα, παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη (Φωτογραφίες)

8 Ιανουαρίου 2020
18:45

Σημερινή αυτοψία στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων με τον Στέργιο Μητούλη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Surrey University, Πολιτικό Μηχανικό, με ειδίκευση στη Γεφυροποιΐα, παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη. Τα παραπάνω, με τις σχετικές φωτογραφίες, “ανέβασε” στο προσωπικό του προφίλ στο facebook o Περιφερειάρχης.

29 σχόλια

  • Αυτό το να βγαίνουν φώτο όταν κάνουν κάτι για την ασφάλεια η οτιδήποτε έργο για τον λαό που τους ψηφίζει δεν το καταλαβαίνω. Κάνουν τα αυτονόητα είτε η μια είτε η άλλη μεριά και καμαρώνουν.

  • Μάλλον κάτι δεν έχουν καταλαβει καλά στην περιφέρεια. Γιώργο είσαι περιφερειάρχης όχι βουλευτής για φωτογραφίες. Αν εχεις να πεις κάτι βγες και πες το επίσημα και θεσμικά. Φτάνει με το Facebook

  • Αν δειτε το κατάστρωμα της γεφυρας ειναι σαν…μπαουλο.Σαν να εκατσε. Δεν ειναι ευθεία. Με λιγα λογια θελει ελεγχο.

  • Τα σχέδια της γέφυρας είναι χαμένα εδώ και χρόνια. Ο Καρυπίδης δεν έχει ασχοληθεί καθόλου. Είναι η πρώτη φορά που δίνεται η δέουσα προσοχή σε ένα πρόβλημα το οποίο θα έρθει.
    Μπράβο σου Γιώργο. Την επόμενη φορά δεν θα πάρεις μόνο 53%
    Άλλωστε ξέραμε την ανικανότητα του ενός και την ικανότητα του άλλου

  • Έχει γίνει κάποια σύμβαση που θα μπορούσαμε να τη δούμε και εμεις για να δούμε τι προβλέπεται; Οι μηχανικοί της περιφέρειας που ήταν;

  • Όλα καλά, αλλά υπηρεσιακοί παράγοντες γιατί δεν υπήρχαν; Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί, για να γίνουν κατανοητά τα λεγόμενα του ειδικού και να απαντηθούν τεχνικά οι ενδεχόμενοι προβληματισμοί τους; Μόνο για το Θεαθήναι πήγαν; Ουσία θέλουμε.

  • Περιφερειάρχη με φωτό να κοιτάς τη γέφυρα δεν δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι αλλά μάλλον ότι πηγές εκεί μόνο για τη φωτογραφία. Πρώτα κάνουμε κάτι και μετά καμαρώνουμε στο Facebook.
    Τα λέω έχοντας πολύ καλή άποψη για σένα, μη μου την αλλάξεις σε 6 μηνες.

  • Δεν θα πρεπε να συνοδευεται απο τεχνικά κλιμάκια της Περιφέρειας; τι δουλειά εχεουν εκει η νομική συνεργάτης και η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου; ειπαμε δεν εμπιστεύεται κανέναν αλλα δεν πρέπει ν’αρχίσει να εμπιστεύεται τους αρμόδιους και ικανούς; τέλειωσε η προεκλογική περιοδος για να φωτογραφιζεται με τους υποψηφίους της παράταξής του.

      • Από ποτε η συντήρηση μιας γέφυρας είναι πολιτική απόφαση ; Ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση που δεν πρόκειται για απλή συντήρηση αλλά για αντιμετώπιση μιας κρίσιμης κατάστασης . Ο κρατικός μηχανισμός θα έπρεπε να κινητοποίται χωρίς πολιτικές και κόμματα . Απλά τα πράγματα

  • Βλέπω το έπιασε το νόημα ο Κασάπ. Φωτογραφίες κι Άγιος ο Θεός!

    Αν Γιώργο μου λύνονταν τα προβλήματα με φωτογραφίες, δε θα υπήρχε κανένα!

  • EΡΓΟ 50 ΕΤΩΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  • ..άραγε εάν κλείσει η γέφυρα, οι υπόλοιπες γέφυρες οι οποίες θα χρησιμοποιούνται κατά την εκτροπή της κυκλοφορίας σε τι κατάσταση είναι?!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.