Λήψη χώματος, της Ρωσικής πρεσβείας, από τον τόπο εκτέλεσης και ταφής των Ρώσων στρατιωτών που έπεσαν μαχόμενοι στο Μεσόβουνο Εορδαίας

9 Ιανουαρίου 2020
12:20
Κανένα σχόλιο

 

Σας ενημερώνουμε ότι από την Ρωσική πρεσβεία με επικεφαλής τον Ακόλουθο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Υποστρατηγο Α’ Πριχόντκο έγινε λήψη χώματος από τον τόπο εκτέλεσης κ’ ταφής των Ρώσων στρατιωτών που έπεσαν μαχόμενοι στο Μεσόβουνο κατά των Γερμανικών Ναζισμού κ ντόπιων συνεργατών τους την 23 & 24 Απριλίου 1944 στα πλαίσια της επιχείρησης Μαγιάτικη Καταιγίδα που στόχο είχε τον αφανισμό όλων των αντάρτικων ομάδων, καθώς και την τιμωρία όλων όσων στήριζαν της Εθνικοαπελευθερωτικές δυνάμεις της χώρας μας που μάχονταν εναντία στον Φασισμό κ’ τον Ναζισμό.

Οι κάψουλες με τα χώματα Θα σταλούν στο υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και Θα τοποθετηθούν στον Κεντρικό Ιερό Ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας Η επίσημη τελετή θα γίνει την 9 Μαΐου του 2020 ημέρα Εορτασμού της 75`τ επετείου Νίκης των Σοβιετικού λαού κατά της Ναζιστικής Γερμανίας.

ΜΕ ΤΙΜΗ 0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣQΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.