kozan.gr: Κοζάνη: Άγνωστοι δράστες, τηλεφώνησαν σε ιερούς ναούς της περιοχής, επιχειρώντας, να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά, επικαλούμενοι την οικονομική στήριξη ΑμεΑ

9 Ιανουαρίου 2020
13:42
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σήμερα Πέμπτη 9/1,  άγνωστοι δράστες, τηλεφώνησαν τουλάχιστον σε δύο ιερούς ναούς της περιοχής, επιχειρώντας να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά, επικαλούμενοι τη στήριξη ΑμεΑ. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει στο kozan.gr, ο δικηγόρος Κοζάνης Στέργιος Κατσέλας, άγνωστο πρόσωπο, θηλυκού γένους, τηλεφώνησε σε ιερό ναό της περιοχής και συνομίλησε με ιερέα, ζητώντας του να καταθέσει, σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, χρηματικό ποσό ύψους 400 ευρώ, για την οικονομική στήριξη ΑμεΑ. Μάλιστα στην προσπάθειά του να τον πείσει και για να κάνει πιο πειστική την επιχειρηματολογία του, τον προέτρεψε, αν ήθελε, να μεταβεί και στο Ειρηνοδικείο Κοζάνης, όπου κατά τα λεγόμενα του δράστη, θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την υποτιθέμενη πρωτοβουλία αλληλεγγύης. Ο ιερέας μετέβη στο Ειρηνοδικείο κι ασφαλώς διαπίστωσε πως επρόκειτο για απάτη ενώ όταν έκανε κλήση στο  τηλέφωνο που τον είχε καλέσει νωρίτερα, αυτό ήταν εκτός λειτουργίας. Όπως φαίνεται όμως δεν ήταν το μοναδικό πρόσωπο το οποίο αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν οι άγνωστοι, καθώς στο Ειρηνοδικείο εμφανίστηκε κι εκπρόσωπος άλλου ναού ο οποίος, όπως ανέφερε, είχε κι εκείνος αντίστοιχη εμπειρία.

kozan.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.