Ορθός λόγος – Από τη στασιμότητα στην Αναγέννηση (με αφορμή το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης)

23 Μαρτίου 2017
10:09
Κανένα σχόλιο

Σε προηγούμενη μου δήλωση είχα ανακοινώσει την συμπόρευση μου στις διαδικασίες του συνεδρίου με τους συνοδοιπόρους μου της «ΤΑΞΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ». Αυτό ισχύει και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση απο τα φερέφωνα και παπαγαλάκια του συστήματος που διαχρονικά χρεοκώπησαν την χώρα.

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν πολλά, για σωματεία «φαντάσματα» που είχαν ή έχουν ως στόχο να αλλάξουν τους συσχετισμούς, για καθαρά διαχειριστικούς λόγους. Αυτή η ασχήμια και παθογένεια δεν πρόκειται να περάσει. Το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα έχει ανάγκη απο έναν ειλικρινή διάλογο ο οποίος θα το αναδείξει σαν το νέο πρωταγωνιστή στις νέες συνθήκες που ζούμε.

Ας βγάλουν λοιπόν απο το μυαλό τους όλοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να καταστρατηγήσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες μέσα απο τις οποίες πρέπει – επιβάλλεται να αναδειχθεί η φυσική ηγεσία του εργατικού κινήματος και όχι οι κομματικές νομενκλατούρες.

Το εργατικό κέντρο Κοζάνης βρίσκεται σήμερα σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Το καθεστώς που κυριαρχεί είναι αυτό των εκφυλιστικών φαινομένων και της ηθικής χρεοκοπίας.

Το συνέδριο είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να ανατρέψουμε την στασιμότητα, τον εκφυλισμό, τις παθογένειες και να πορευθούμε στον δρόμο της Αναγέννησης του Εργατικού Κινήματος.

Η Ιστορία μας προκαλεί.

Κοζάνη 23 Μαρτίου 2017

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

ΠΟΛΙΤΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.