Το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης κοντά στους ανέργους με τα νέα προγράμματα Voucher 25-29 & Voucher 30-45

10 Ιανουαρίου 2020
11:02
Κανένα σχόλιο

Τα αποτελέσματα του επιδοτούμενου προγράμματος απασχόλησης ανέργων γνωστό ως voucher 30-45 ανακοινώθηκαν. Εάν είστε ανάμεσα στους ωφελούμενους επιλέξτε το ΕΛΚΕΔΙΜ για να ενεργοποιήσετε την επιταγή σας, να εκπαιδευτείτε και να εξασφαλίσετε εργασία σε μια από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενεργοποιήσετε το Voucher, καλέστε ΣΗΜΕΡΑ στο ΕΛΚΕΔΙΜ (2461027001) ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ shorturl.at/bozS0

Έναρξη του προγράμματος  24.1.2020

Δείτε το Ολοκληρωμένο πρόγραμμα και τα  πολλαπλά οφέλη που σας προσφέρει η συμμετοχή σας στα τμήματα  του  ΕΛΚΕΔΙΜ

Η δράση περιλαμβάνει:

– συμβουλευτική (2  συνεδρίες)

– θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας τετρακοσίων (400) ωρών σε ειδικότητα του κλάδου Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών

– πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης

– πρακτική άσκηση (200) ωρών.

Η θεματολογία των προγραμμάτων κατάρτισης περιλαμβάνει την ακόλουθη ειδικότητα

– Ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων και εφαρμογών.

Το εκπαιδευτικό επίδομα των ωφελουμένων έχει οριστεί στα 2.800€.

Όσοι επιλέξουν το ΕΛΚΕΔΙΜ εξασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη καθώς και την συμμετοχή τους σε ειδικά σεμινάρια personal coaching στα οποία διδάσκονται τρόποι ανάπτυξης υγιούς αυτοπεποίθησης, διαχείρισης άγχους  ενώ παράλληλα διδάσκονται τρόποι για την συνειδητοποίηση των προσόντων, την διερεύνηση διαθέσιμων επαγγελματικών επιλογών και τον καθορισμός στόχων και στρατηγικής για την επίτευξή τους.

Επιπρόσθετα θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν μέσω του εκπαιδευτικού portal  της freestudies  σε συναφή με το αντικείμενο τους προγράμματα.

Το freestudies.gr τους παρέχει την  ευκαιρία να παρακολουθήσουν Δωρεάν προγράμματα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης, επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων. Η εκπαίδευση έχει διάρκεια 400 ωρών, μέσω τηλεκατάρτισης (e-learning) και οδηγεί σε Πιστοποίηση των γνώσεων των συμμετεχόντων μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων wordpress & στο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας Photoshop.

Τα παραπάνω προγράμματα ολοκληρώνει προαιρετικά το Vellum Assistant Manager Certificate , ένα πιστοποιητικό διασφάλισης των απαραίτητων επιχειρησιακών δεξιοτήτων των στελεχών που επιφορτίζονται τη γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη μιας επιχείρησης, βιομηχανίας, φορέα ή οργανισμού.

Δείτε περισσότερα εδώ shorturl.at/lKOW7

Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.