kozan.gr: Μ. Στεργίου: “Βρήκαμε και δαπάνες που δεν δικαιολογούνται. Για παράδειγμα να βλέπουμε δαπάνη για ξενοδοχείο της περιοχής της τάξεως των 20.000 ευρώ …Τι έγινε τελικά; Ποιος ήρθε; Ποιος φιλοξενήθηκε;” (Βίντεο)

10 Ιανουαρίου 2020
18:23

 

Συνέντευξη στην εκπομπή “στο Κόκκινο” του τηλεοπτικού σταθμού FLASH (flash-tv.gr) παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 9/1 ο Δήμαρχος Βελβεντού, Μ. Στεργίου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο  δήμος αλλά και σε χρέη που κληρονόμησαν από την Κοινωφελή Επιχείρηση Σερβίων – Βελβεντού, είπε και κάτι που προκάλεσε εντύπωση: “Βρήκαμε και δαπάνες που δεν δικαιολογούνται. Για παράδειγμα να βλέπουμε δαπάνη για ξενοδοχείο της περιοχής της τάξεως των 20.000 ευρώ …Τι έγινε τελικά; Ποιος ήρθε; Ποιος φιλοξενήθηκε;”

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Kάντε κλικ εδώ για να δείτε όλη τη συνέντευξη

 

3 σχόλια

  • ο δημαρχος σερβιων βελβεντου κοσματοπουλος ειναι κατοικος βελβεντου οι οποιοι μαλιστα τον ψηφισαν κατα τρομερο ποσοστο
    οι πρωτοι σε ψηφους συμβουλοι τετος ζορμπας κατοικοι βελβεντου
    η μια απο τις δυο συμβουλους του η μαρια εμμανουηλ κατοικος βελβεντου
    για πιο λογο ριχνει τα βαρη στα Σερβια;
    πολλα τα χρεη; να αναλαβετε οπως και τα Σερβια το μεριδιο τους ο καθενας που ειναι το περιεργο;
    ναι οι επιχορηγησεις απο το κρατος ειναι λιγοστες καλα λεει αλλα ποσους υπαλληλους εχει ο δημος βελβεντου; 15-20 ; δηλαδη οχι πανω απο 35.000 ευρω το μηνα. ε αν παιρνει 70.000 που λεει μενουν και 35.000 το μηνα πολυ καλα λεφτα για ενα δημο 3000 κατοικων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.