kozan.gr: Bίντεο 39 λεπτών, σε HD ποιότητα, με ΟΛΑ όσα έγιναν σήμερα στο Βελβεντό, από πλευράς Δήμου, με την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Βελβεντού – Kοντινά πλάνα σε όσους βρέθηκαν εκεί (επισήμους και πολίτες) (100+ φωτογραφίες)

12 Ιανουαρίου 2020
21:50

Δείτε  στο kozan.gr, βίντεο 39 λεπτών, σε HD ποιότητα, με ΟΛΑ όσα έγιναν σήμερα στο Βελβεντό, από πλευράς Δήμου Βελβεντού, με την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Βελβεντού.

 

Περιλαμβάνονται:

– Η άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου Βελβεντού,

– Πλάνα από τον κόσμο στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου, πριν την άφιξη στο ναό του Προέδρου της Δημοκρατίας

– Η είσοδος του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου Βελβεντού

– Η Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου,

– Η Προσφώνηση του Μητροπολίτη, η απονομή μεταλλίου της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων & Κοζάνης, από τον Μητροπολίτη Παύλο, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο,

– Ολα όσα έγιναν στο Αρχονταρίκι

– Η είσοδος στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού

– Η τελετή Ανακήρυξης  του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Βελβεντού

– Η προσφώνηση του Δημάρχου Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου,

– Η ανάγνωση της απόφασης από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Βαϊα Μαλλού, η επίδοση της απόφασης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Δήμαρχο Μ. Στεργίου,

– Το γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Δήμαρχο Βελβεντού στο Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο «ΜΕΤΟΧΙ».

 

Aκολουθούν 100+ φωτογραφίες

 

     

   

4 σχόλια

  • Παντού χώνεται ( οπως χώθηκε και στο κόμμα) για Μια φωτογραφία ο πρώην ΠΑΣΟΚ μετά ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτης του Καρυπίδη για μια φωτογραφία. Ξέρει από ελιγμούς!

  • Βλέπω βουλευτές της κυβέρνησης εξαφανισμένους όταν πρέπει να πάρουν θέση για τοπικά προβλήματα να είναι πρώτο τραπέζι πίστα…………. Όλα για το θεαθήναι!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.