kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Ακόμη υπάρχεις εσύ;”

13 Ιανουαρίου 2020
08:02

 

Κατά την έξοδό του από τον Ι.Ν. “Κοίμησης της Θεοτόκου” Βελβεντού, ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος, αντάλλαξε χειραψίες και κάποιες κουβέντες με κάποια πολιτικά πρόσωπα της περιοχής. Ακριβώς από πίσω του, ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος, ο οποίος, αντικρίζοντας έναν απ’ αυτούς, που δεν είναι πλέον στα “πράγματα”, του είπε: “Ακόμη υπάρχεις εσύ;”, προκαλώντας την αμηχανία και το “παγωμένο” χαμόγελο του εν λόγω πολιτικού προσώπου.

 

Η Χύτρα

 

24 σχόλια

  • Βέβαια! Ράσα, αγιαστούρα, και μεγαλοσταυροί δίνουν τον δικαίωμα στην αγένεια.
    Και είναι και “Άγιες Μέρες”
    θλίψη

  • Τώρα,να πούμε “ντροπή”,θα είναι ανάρμοστο;Όχι,ας μας πει και το kozan.gr Ρε παιδιά,ο συγκεκριμένος δεσπότης προκαλεί ή δεν προκαλεί συχνά πυκνά;Αυτός νομίζει, τυγχάνει ασυλίας σε χοντράδες που πρέπει να καταπίνουμε.Δεν κατάλαβε!

      • Ρε δεν κάνεις καμιά δουλειά εσύ ,κολλημένε; Εδώ προσβάλλει χοντρά ο δεσπότης επί προσωπικού κι εσύ μας τζαμπουνάς άρες μάρες με το μακεδονικό;

        • Τι είναι το “μακεδονικό”; Μεγαλύτερη προσβολή του έθνους από την κατάπτιστη συμφωνία που πέρασαν με ακριβές “μεταγραφές” από το ποτάμι και τους ανέλ δεν υπάρχει… και λίγα του είπε!

          • Ναι σωστά το Μακεδονικό είναι αυτό που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν ή για να εκλεγούν ή για να πιάσουν μια θεσούλα. Μόλις τα έκαναν αυτά κάναν γαργάρα τα όσα λέει ο Κούλης. Που είναι η ακύρωση της συμφωνίας;;;;;; Όσο για το Δεσπότη δεν είναι η θέση του ούτε να προσβάλει ούτε να κάνει πολιτική ή να δείχνει συμπάθειες ή αντιπάθειες. Άντε γιατί χάσαμε το μέτρο!!!!!!

          • προσβολή; δεν είναι προσβολή που οι “μακεδονομάχοι” έχετε λουφάξει;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΞΥΠΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΤΑΤΑΙ; (ΒΛΕΠΕ 1896)

            Σε τελική το ερώτημα “ακόμα υπάρχεις εσύ” έπρεπε να απευθυνθεί στον ερωτών! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ!
            Αλήθεια δημόσιος υπάλληλος δεν είναι ο μητροπολίτης; πως μπορεί και εκφράζεται έτσι;

  • Ετυμολογος ο Σεβασμιοτατος… Έτσι τους χρειάζεται…μακαρι να είχαμε το θάρρος να “την λέμε” κι εμείς στους γύρω μας…

    • Μόνο που θα έπρεπε το ίδιο να είναι και σε όσους μας Χρεωκόπησαν και ρήμαξαν της ζωές μας, αλλά εκεί δεν είδα τον ίδιο ζήλο. Καλύτερα να περιοριστεί στα καθήκοντά του και να αφήσει της προσβολές γιατί όλοι ξέρουν να προσβάλουν άλλο αν δεν το κάνουν λόγω σεβασμού (που κάποιοι ίσως και να μην τον αξίζουν τελικά)

      • Ναι πιστεύω πως κανένας από τους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν μνημόνια που ψήφισαν περικοπές συντάξεων που αποθήκευσαν την χώρα για 99 χρόνια που πούλησαν αεροδρόμια , λιμάνια , νερά , ελληνικό δεν αξίζει ούτε το ελάχιστο από το σεβασμό ενός αξιοπρεπούς ανθρώπου .

  • Πού να φτάσει τον Διονύσιο,τον καλύτερο επίσκοπο όλων των εποχών!!!Ποτέ δεν θ΄άκουγες κοτσάνες απ΄το στόμα του.όπως ο σημερινός!!!

  • Πάτερ όσο υπάρχεις θα υπάρχουμε… ρίχνεις σπόρια κακής συμπεριφοράς εμείς το αντίθετο.. θα κριθείς σύντομα και εσυ όπως και πολλοί άλλοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.