Kozan.gr: Γ. Κασαπίδης: “Κατά ένα εκατοστό το χρόνο “βυθίζεται” (εμφανίζει δηλαδή μια κατακόρυφη μετατόπιση), σε κάποια σημεία της, η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων, τα τελευταία 4-5 χρόνια” (Βίντεο)

13 Ιανουαρίου 2020
15:56

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την κατάσταση με την Υψηλή γέφυρα των Σερβίων αναλύθηκαν κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας από τον Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη, ο οποίος, μεταξύ άλλων ανέφερε, πως: “Κατά ένα εκατοστό το χρόνο “βυθίζεται” (εμφανίζει δηλαδή μια κατακόρυφη μετατόπιση), σε κάποια σημεία της, η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων, τα τελευταία 4-5 χρόνια”, διευκρινίζοντας πάντως πως έχουν δρομολογηθεί κάποια σημαντικά πράγματα ώστε να αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γέφυρα.

23 σχόλια

  • Καρυπιδη εισαι ο μοναδικός που εισαι περήφανος που γκρεμισες γέφυρες. Έργο του η καταστροφή και το διαφημίζουν ! Ευτυχώς δεν πήρες χαμπάρι οτι η γέφυρα Σερβιων βυθίζεται

  • Δηλαδή σε λίγα χρόνια θα έχουμε υποθαλάσσια διάβαση λίμνης Πολυφύτου; Ετοιμάστε σταθμούς διοδίων……..

  • Και εσύ τι θα κάνεις θα μετράς τα εκατοστά κάθε χρόνο? Και η Περιφέρεια βυθίζεται οικονομικά. Θα κάνεις τίποτα ή θα μετράς τα εκατοστά?

  • Έχετε πολύ δουλειά μπροστά σας και κινείστε σε όλα σαν χελώνες. Τόσο κουρασμένοι είστε όλοι σας? Που είναι τα έργα στο ΕΣΠΑ , που είναι οι προτάσεις για έργα στην περιοχή. Έτσι θα βοηθήσετε στην ανάπτυξη με διαπιστώσεις? Θέλει έργα κύριοι. Κοιμάστε όρθιοι. Τι περιμένετε ?

  • Μετατόπιση εμφανίζεις και εσύ σε όσα έλεγες προεκλογικά. Καμία ανοχή έλεγες και έργα. Με το έργο της κλεισούρας και την γέφυρα των σερβίων περιμένει να ξαναπάρεις εκλογές. Γιωργάκη……

    • Έλεος!
      4 μήνες έχει και είναι από πρόβλημα σε πρόβλημα!
      και στο κάτω – κάτω αυτός ψάχνει και βρίσκει οι ανίκανοι που δεν έψαχναν, δεν έβρισκαν, δεν ενδιαφέρονταν και πέρασαν ζωή και κότα πατώνοντας στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ, χρεώνοντας στο έπακρο την Περιφέρεια αφήνοντας όλα διαλυμένα, ούτε κουβέντα!
      Έλεος!!!

  • Και τι θα γίνει τώρα . Όλη την μέρα με αυτό θα ασχολείσαι. Χάνονται χρήματα από το ΕΣΠΑ περι της τάξης των τριάντα εκατομ. στην επόμενη αναθεώρηση. Ξύπνα.

  • Οι αντιπεριφερειάρχες σου δεν ξέρουν τι τους γίνεται με τα έργα Κασαπίδη. Πότε θα ενημερωθούν το 2024? Καλές οι θεσούλες σας αλλά χρειάζεται δουλειά.

  • Κασαπίδη ξέρεις πόσο στοιχίζεις εσύ και οι βουλευτές στην Περιοχή μας καθημερινά? Όσο τα καύσιμα ενός αεροπλάνου. Και καλά το αεροπλάνο μας ταξιδεύει . Εσείς όλοι σας τι κάνετε? Φώτο για το facebook>?

  • Όπως πάντα, γράφουν τα ίδια άχρηστα βολεμένα και ανεπάγγελτα τρολάκια! Σας έχουμε βαρεθεί ρε! Σηκωθείτε και λίγο από τον καναπέ σας!

  • Αχ βρε Κασαπίδη… Τι καλά που ήσουν στην Αθήνα, να καταδικάζεις εκ του ασφαλούς και να υπερθεματίζεις στο τίποτα !! Τώρα δυστυχώς για σένα θα φανεί η ανεπάρκεια σου, αλλά μην ανησυχείς… Πάλι θα σε ψηφίζουν γιατί τους αξίζεις!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.