kozan.gr: Η πρόταση προϋπολογισμού, για το έτος 2020, των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Κοσμίδη – Γκερεχτέ  ήταν αυτή που “πέρασε”, με 13 ψήφους, στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Βοΐου, έναντι 11 της αντίστοιχης πρότασης της Δημοτικής Αρχής του Χ. Ζευκλή

13 Ιανουαρίου 2020
20:54

 

Η πρόταση προϋπολογισμού, για το έτος 2020, των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Κοσμίδη – Γκερεχτέ  ήταν αυτή που “πέρασε”, με 13 ψήφους, στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Βοΐου, έναντι 11 ψήφων της αντίστοιχης πρότασης της Δημοτικής Αρχής του Χ. Ζευκλή (8 Ζευκλή + 3 Λαμπρόπουλου), ενώ οι δύο σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, καταψήφισαν και τις δύο προτάσεις. Πάντως, λίγο πριν την ψηφοφορία, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος – εισηγητής κ. Γ. Μαγιάγκας έκανε λόγο για διάφορους κινδύνους που εγκυμονεί η πρόταση του προϋπολογισμού των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που εν τέλει “πέρασε” κι ότι μπορεί να “κοπεί” από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας δημιουργώντας προβλήματα δυσλειτουργίας στο Δήμο Βοΐου.

kozan.gr

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.