«Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί»: Κάποιοι επιθυμούν ρόλο «κομπάρσου» για την αντιπολίτευση- Συνεχίζουμε στο δρόμο της ευθύνης και της συνεργασίας όλων των δυνάμεων του τόπου

15 Ιανουαρίου 2020
09:52

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου αποφάσισε δημοκρατικά, την έγκριση της πρότασης που κατέθεσε η αντιπολίτευση για ένα από τα κορυφαία θέματα που είναι ο προϋπολογισμός του 2020.

Η απόφαση αυτή δείχνει απόλυτα πως η κουλτούρα των συναινέσεων, της σύμπραξης, της σύνθεσης και της ομόνοιας, αποτελούν αρχές και αξίες που ο δικός μας συνδυασμός δεν χρησιμοποιούσε μόνο ως προεκλογικά συνθήματα, για να υφαρπάξει τη ψήφο των πολιτών.

Για εμάς το να συνεργαζόμαστε, υπέρ της προόδου του τόπου, είναι διαχρονική επιλογή, την οποία δεν ανακαλύψαμε «από ανάγκη».

Σε αντίθεση με την επιλογή της δημοτικής αρχής, η οποία ουδέποτε έκατσε στο τραπέζι των συζητήσεων, αποδεικνύοντας πως μοναδικός στόχος της ήταν και συνεχίζει να είναι, το μοίρασμα και η θαλπωρή των θέσεων εξουσίας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο όμως, η ίδια η αυτοδιοίκηση, έχει μάθει να λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες.

Εμείς, σεβόμενοι απόλυτα την εντολή που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας, θα συνεχίσουμε να ασκούμε το θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης που μάλλον κάποιοι θα επιθυμούσαν να είναι αυτός του «κομπάρσου».

Με τεκμηριωμένη πρόταση, τόσο στον προϋπολογισμό, όσο και στο τεχνικό πρόγραμμα, αποδείξαμε πως η αντιπολίτευση δεν «συμπληρώνει» το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά παρεμβαίνει, ελέγχει, προτείνει και εν τέλει μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του τόπου.

Η ευθύνη άλλωστε για εμάς δεν είναι μια λέξη κενού περιεχομένου και επιδιώκουμε να την αναλαμβάνουμε πάντα.

Συγχαίρουμε τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλουν, αλλά και για τη σύνταξη του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος.

Θα πορευτούμε αταλάντευτα πιστοί σε όσα από την αρχή της ίδρυσης του συνδυασμού μας διακηρύξαμε.

Θα συνεχίσουμε «Υπεύθυνα Μαζί».

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί»

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.