Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν.Κοζάνης επισκέφθηκε τη Διεθνή Έκθεση ISH 2017, η οποία διεξήχθη στην Φρανφούρτη από 14 εώς 18 Μαρτίου 2017.

Η διεθνής έκθεση ISH αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου όσον αφορά τον κτιριακό τομέα, την ενέργεια, τον εξοπλισμό μπάνιου, τις τεχνολογίες κλιματισμού, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τους αυτοματισμούς, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις τεχνολογίες εγκατάστασης. Πραγματοποιείται στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας κάθε δύο χρόνια, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως στον τομέα της Ενέργειας. Από την πλευρά τους τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες και να ενημερωθούν για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Επισκεφτήκαν τα θεματικά περίπτερα της έκθεσης, απέκτησαν νέες γνώσεις γύρω από τα αντικείμενα ενδιαφέροντός τους, συνομίλησαν με εκπροσώπους εταιρειών, παρακολούθησαν τεχνικές παρουσιάσεις προϊόντων και διερεύνησαν πιθανές δυνατότητες νέων συνεργασιών. Όλοι οι συμμετέχοντες αποκόμισαν σημαντικά και πολλαπλά οφέλη από την επαφή τους με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στους κλάδους της ενέργειας, των κτιρίων, του μπάνιου και των εγκαταστάσεων που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση ISH 2017 στη Φρανκφούρτη.

Σκοπός της επίσκεψης των μελών μας ήταν η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας στον τομέα των μηχανολογικών εγκαταστάσεων και οι επαφές με τις εταιρείες του χώρου.

Ευχαριστούμε θερμά το Εμποροβιοτεχικό Επιμελητήριο Ν.Κοζάνης (ΕΒΕ) και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την συνεργασία τους η οποία ηταν καταλυτική για την πραγματοποίηση αυτης της επίσκεψης η οποία έγινε για πρώτη φορά από το Σωματείο μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε και  το Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας το οποίο μας παρείχε παράλληλα και τεχνική υποστήριξη.

Για το Δ.Σ.

Ο                                                                                                                           Ο 

Πρόεδρος                                                                                        Γεν. Γραμματέας

Παπαδόπουλος Ιορδάνης                                                                    Κοζικόπουλος Νικόλαος