kozan.gr: Ανεβάζει κι άλλο τον πήχη, ο Δήμος Κοζάνης, σε θέματα για την ανάπτυξη και βιώσιμη διαχείριση προγραμμάτων χωριστής συλλογής των αστικών βιοαποβλήτων του

17 Ιανουαρίου 2020
13:00

Ανεβάζει κι άλλο τον πήχη, ο Δήμος Κοζάνης, σε θέματα για την ανάπτυξη και βιώσιμη διαχείριση προγραμμάτων χωριστής συλλογής των αστικών βιοαποβλήτων του. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα,  εντάχθηκε, στον Άξονα Προτεραιότητας «Διατήρηση και προστασία του Περιβάλλοντος  – Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων” του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», η πράξη με θέμα “Ανάπτυξη συστημάτων χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων και βιοαποβλήτων και προώθηση οικιακής κοσμποστοποίησης στο Δήμο Κοζάνης”. Η πράξη αφορά:

Α) Προμήθεια δύο (2) Απορριμματοφόρων οχημάτων με σύστημα συμπίεσης τύπου πρέσας,

Β) Προμήθεια τετρακοσίων (400) καφέ κάδων προσωρινής αποθήκευσης βιοαποβλήτων 240lt, διακοσίων (200) καφέ κάδων προσωρινής αποθήκευσης βιοαποβλήτων 360lt, πενήντα (50) καφέ κάδων προσωρινής αποθήκευσης βιοαποβλήτων 660lt και (1000) καφέ κάδων προσωρινής αποθήκευσης βιοαποβλήτων 10lt, τύπου κουζίνας (θα διανεμηθούν στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης των πολιτώνγια τη χωριστή διαλογή των βιοαποβλήτων).

Γ) Προμήθεια εκατό (100) κάδων κομποστοποίησης

Δ) Δράσεις ενημέρωσης και δημοσιότητας:

•10.000 Ενημερωτικά φυλλάδια

•50 Αφίσες•Σχεδιασμός, παραγωγή, μετάδοση, καταχώρηση και ηλεκτρονική αποστολή ενός διαφημιστικού μηνύματος (σπότ),

•Ηλεκτρονική αποστολή του φυλλαδίου και της αφίσας

•Περιβαλλοντικές παρουσιάσεις σε σχολεία του Δήμου Α’ βάθμιας και Β‘ βάθμιας Εκπαίδευσης

•Ενημέρωση για το πρόγραμμα, εκπαιδευτών και καθηγητών των ΑΕΙ και τωνΙΕΚ και τοπικών φορέων

•1 Κεντρική Ανοικτή Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για τον υπολογισμό της στήριξης της Ένωσης ανέρχεται σε 685.638,27€

2 σχόλια

  • Είμαι περίεργη να δω που θα πάνε οι κάδοι κομποστοποιησης.
    Είχα κάνει αίτηση στο δήμο το 2009 και ακόμη περιμένω απάντηση!!!
    Όπως επίσης περιμένουμε και σε άλλα σημεία της πόλης τους βασικούς κάδους ανακύκλωσης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.