ΣΕΕΕΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Για ακόμη μια φορά καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας – Αλλαγή τοποθεσίας διεξαγωγής της σύσκεψης φορέων και σωματείων την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις 7:00μμ στην Πτολεμαΐδα

17 Ιανουαρίου 2020
13:16

Για ακόμη μια φορά καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας που αρνείται με αστείες δικαιολογίες να παραχωρήσει την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας για την διεξαγωγή σύσκεψης για το μέλλον των εργαζομένων και του λαού της περιοχής μας. Είναι τραγικές οι συνέπειες που θα υποστούμε από το κλείσιμο μονάδων και ορυχείων, συνολικά από την απολιγνιτοποίηση. Η στάση του είναι κατ εξακολούθηση τέτοια καθώς εχθρεύεται τα δικαιώματα των εργαζομένων, τις δημοκρατικές διαδικασίες των σωματείων, έχει μετατρέψει το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας σε γκέτο των μεγαλοεργοδοτών!

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας συμφωνεί πλήρως με την πολιτική της απολιγνιτοποίησης όπως άλλωστε τόσο χρόνια έβαζε πλάτη να περάσει η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και η παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ Α.Ε. Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση που θα βιώσουμε τα επόμενα χρόνια αντιλαμβανόμαστε πως κάποιοι επιδιώκουν να βάλουν εμπόδια και φρένο στους αγώνες που θα αναπτυχθούν. Οι εργαζόμενοι και ο λαός της περιοχής να τους βάλει το περιθώριο.

Καλούμε τα σωματεία εργαζομένων, τους συλλόγους των μικρών επαγγελματιών και αγροτών, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους συλλόγους της νεολαίας, τον κάθε εργαζόμενο, συνταξιούχο, νέο και νέα, να μην λείψει κανείς από την σύσκεψη την ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:00μμ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΣΕΕΕΝ)

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ – ΣΕΥΠΕ

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Ελάτε στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για να συνεδριάσετε.
    Έτσι κι αλλιώς έχει Αραχνιάσει από την απουσία τής διοίκησης

  • Τόσο ξεφτίλα γίνεται να είναι εκεί στο εργατικό κέντρο. Πήγα τη Δευτέρα και την Τρίτη που πέρασε για προσωπική μου υπόθεση και ήταν κλειστό. Που στο καλό είναι ;;;; Όλα άδεια και έρημα; Επιτέλους να αφήσουν τις καρέκλες να ανάλαβε κανένας νέος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.