Στην  Κοζάνη βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία του Φο.Δ.Σ.Α. Κέρκυρας (Φωτογραφίες)

17 Ιανουαρίου 2020
21:28

 

Στην  Κοζάνη βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, αντιπροσωπεία του Φο.Δ.Σ.Α. Κέρκυρας με επικεφαλής την πρόεδρό του και Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ξενάγηση στους χώρους της Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων και στους παρακείμενους Χώρους Υγειονομικής Ταφής, αλλά και η πραγματοποίηση μια πρώτης συζήτησης γύρω από την επικείμενη προγραμματική σύμβαση, η οποία πρέπει να υπογραφεί μεταξύ του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Νομού Κέρκυρας και της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. ΑΕ.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει η Μερόπη Υδραίου, εν ευθέτω χρόνω θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια επίσκεψη στην Δυτική Μακεδονία προκειμένου ν’ αποσαφηνιστούν λεπτομέρειες γύρω από διαδικαστικά θέματα (ποσότητες, χρονοδιαγράμματα, κόστη κτλ)

Στην Κοζάνη εκτός της Μερόπης Υδραίου μετέβησαν σήμερα οι Δήμαρχοι Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης και Κώστας Λέσσης, αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Νίκος Καλόγερος, ο πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας και επικεφαλής της παράταξης «Κέρκυρα να ζεις», Γιάννης Τρεπεκλής και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Σπύρος Κορωνάκης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΆΓΑΣ http://enimerosi.com

6 σχόλια

  • ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

  • Με τόσα αποστακτήρια στην Κέρκυρα θα μπορούσαν να βγάλουν Κουμ κουατ λικέρ από τα σκουπίδια.
    Και επίσης αυτοί είναι παγκόσμιο μνημείο UNESCO οπότε θα τα φέρνουν σε εμάς και θα τα παραχωνουν στο κατώτερο φυσικό και πολιτισμικό περιβαλλον μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.