Κοζάνη: Xαμηλές θερμοκρασίες στο κλειστό του Λιαπείου – Τι αναφέρει αναγνώστης του kozan.gr

18 Ιανουαρίου 2020
08:22

Εδώ και μια βδομάδα δεν υπάρχει θέρμανση στο κλειστό του Λιαπείου, με συνέπεια οι αθλητές που προπονούνται στο συγκεκριμένο χώρο να επιβαρύνονται από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο εσωτερικού του κτηρίου. Επιπλέον και η καθαριότητα του γηπέδου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τη δημοτική αρχή να επιλύσει άμεσα το ζήτημα.

19 σχόλια

    • Ή μήπως γιατι έβαζε τόνους πετρελαίου στη Λευκοβρυση για να παιζει η εθνική γυναικών χάντμπολ με δέκα εισητήρια. Ωραία λογική.

      • Δωσαμε πετρελαιο για την προπονηση της προηγουμενης μερας της εθνικης κ για τους 2 αγωνες του ιανουαριου τοσο για να ζεσταθει το λιαπειο για 2 μηνες.

        κ το χειροτερο μας την έλεγαν στη συνεντευξη τυπου!!!!

        • Ξέρεις τι θα πει πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό; Που να μην είχε βάλει ο ιωαννιδης και τις αντλίες θερμότητας τι θα ζουσαμε. Αλλά όπως λέει και ο λαζος μην αγχώνεστε εχουμε αντιπροεδρο

          • Οι αντλίες δεν ν έχουν σχέση με το θέμα. Γιατι αν είχε βάλει και στο κλειστό Φεν θα ειχαμε προβλημα.

  • Ο Λευτέρης φταίει.μπλα… μπλα μπλα…
    Λάζο μας απογοήτευσες άλλη μια φορά! Δεν το έχετε, είστε άλλης εποχής με τσ πολλές παράδις και τώρα στα δύσκολα δεν!

  • για τα μπρε μπρε μπρε έχουμε χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο στο γήπεδο δεν έχουν…….αλλά έλεγες προεκλογικά δημαρχε……

    • Τόσα χρόνια δεν τα έπεισε τα προβλήματα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα τα λύσει τώρα.μονο απόκριες.τιποτα άλλο γιαυτη τη δημοτική αρχη.στα ιδια πράγματα που κάναν κριτικη στα ίδια είναι ανεπαρκείς και οι ίδιοι.

  • Αλήθεια πιστεύεται οτι τετοια προβλήματα εχουν μονο οι νυν; οι πρωην δεν τα ειχαν; οι αιρετοι είστε εκει που ειστε για να βρισκεται λύσεις. Ειναι δυσκολη η διοικηση αλλα γιαυτο σας εκλέξαμε!! Αφήστε τις κατηγορίες και βρείτε λύση! Και όσοι δεν θέλετε να βλέπετε αγώνες επιπέδου πανευρωπαϊκού και παγκοσμίου να μην πηγαίνετε στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε!! Λες και βλέπουμε τιποτα καλύτερο..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.