kozan.gr: Π. Κουκουλόπουλος: “Έπρεπε, ήδη, δια στόματος Πρωθυπουργού, να είχαν “κλειδώσει”, ψηφιακοί μετρητές κι ηλεκτροκίνηση, ότι θα έχουν κέντρο μελέτης και κατασκευής (αν χρειαστεί) την Δ. Μακεδονία” (Βίντεο)

18 Ιανουαρίου 2020
19:07

 

Συνέντευξη στην εκπομπή “Manufactum”, του TOP Channel, με την Ρίτα Τσιούρα, παραχώρησε, την Παρασκευή 17/1, o πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Πάρις Κουκουλόπουλος. Ο πρώην βουλευτής κι Υφυπουργός, μιλώντας για τη μελλοντική αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, με αφορμή και τις αναφορές τόσο του Προέδρου της ΔΕΗ όσο και του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ανέφερε ότι: “Έπρεπε, ήδη, δια στόματος Πρωθυπουργού, να είχαν “κλειδώσει”, ψηφιακοί μετρητές κι ηλεκτροκίνηση, ότι θα έχουν κέντρο μελέτης και κατασκευής (αν χρειαστεί) την Δ. Μακεδονία”. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:


 

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη κάνοντας κλικ εδώ

7 σχόλια

  • Μάλιστα.
    Με ποια τεχνογνωσία θα γίνουν αυτά; Την Ελληνική; Γιατί για να ανακοινώσεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις τεχνογνωσία δική σου, αν δεν έχεις πρέπει πρώτα να την βρεις από άλλους και να συμφωνήσουν ότι στα επιχειρηματικά τους σχέδια έχουν την χώρα σου. Κάτι δηλ σαν το εργοστάσιο VW που μας είχε υποσχεθεί ο κος Αδωνις.
    Μια τέτοια περίπτωση υπήρξε ως δέσμευση των Κινέζων στην συνεργασία με την ΔΕΗ στους λιγνιτικούς σταθμούς. Η σημερινή κυβέρνηση όμως δεν παίζει με τους Κινέζους, όπως επίσης κλείνει και τους λιγνιτικούς σταθμούς.

  • Ο Πάρις που υποσχόταν πριν ελάχιστα χρονια νέες μονάδες στον Άγιο Δημήτριο και στη Μελιτη ενώ ήξερε παρά πολύ καλά τι ερχόταν, ήξερε τις αποφάσεις της ΕΕ, πως ακριβώς θέλει σήμερα να δούμε τα επιχειρήματα του με εμπιστοσύνη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.