Επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Ελίμειας στον Κρόκο Κοζάνης πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου o Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Δουγαλής Γεώργιος

21 Ιανουαρίου 2020
18:59

 

Επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Ελίμειας στον Κρόκο Κοζάνης πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων κύριος Δουγαλής Γεώργιος στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων. Εκεί βρέθηκε με κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας και συζήτησε μαζί τους διάφορα θέματα.

Προσωπικό προφίλ στο Facebook Γ. Δουγαλή

 

 

 

12 σχόλια

  • Ο μαλουτας όρισε τον Δουγαλη Αντιδήμαρχο όλων των ∆.Ε του ∆ήμου Κοζάνης με αρμοδιότητες που αφορούν:
    «Την εποπτεία και παρακολούθηση θεμάτων καθημερινότητας σε άμεση συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων»

  • Ο Δουγαλης κάνει έργο. Αυτό ενοχλεί τον γρεβενιωτη. Γιώργο συνέχισε οι ΔΕ και οι Πρόεδροι είναι συνεργάτες σου.

  • Ο αντιδήμαρχος των δημοτικών ενοτήτων οφείλει καθημερινά να βρίσκεται στις δημοτικές ενότητες. Ο ρόλος του είναι εκεί. Δεν πρέπει να βρίσκεται στο δημαρχείο και να καμπαρντίζει.
    Κατάλαβες κύριε δουγαλη;

  • Καλές η φωτογραφίες και η βόλτες για να κρατάμε τους ψηφοφόρους σε εγρήγορση άλλα η ΔΕΗ κλείνει θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ και δεν συγκινείται κανείς τους.

  • Μαλουτα πες μας ποτέ θα έρθει ο Δουγαλης στη Μηλιά για να βγούμε στην είσοδο του χωριού να τον υποδεχτούμε με χειροκροτήματα και πανό;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.