Επιτυχημένη δράση της 1ης Τ.ΟΜ.Υ Κοζάνης στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης

22 Ιανουαρίου 2020
10:20

Άλλη μια δράση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δράσεων που έχει αναλάβει και πραγματοποιεί η 1η Τ.ΟΜ.Υ Κοζάνης στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού με στόχο την ανοσοποίηση των σωμάτων ασφαλείας ως ομάδων εκτεθειμένων σε υψηλούς κινδύνους. Συγκεκριμένα, στις 20-1-2020 έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης η πρώτη δόση του εμβολιασμού έναντι του ίου του Τετάνου του προσωπικού που έχριζε εμβολιασμού.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν κατ’ ιδίαν οι υπάλληλοι από την Γενική Ιατρό της Δομής Κα. Κτενίδου Μαρία σχετικά με αποτελέσματα του ελέγχου των αντισωμάτων της Ηπατίτιδας Β που είχε προηγηθεί και δρομολογήθηκε ο αντίστοιχος εμβολιασμός.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και όλο το προσωπικό για την φιλοξενία, την προθυμία και την άψογη συνεργασία που είχαμε τόσο στην οργάνωση όσο και στην υλοποίηση της δράσης καθώς και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κοζάνης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Κ. Δαϊρούση Δημήτριο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας για την εξασφάλιση των εμβολίων.

Τέτοιες δράσεις και υπηρεσίες θα συνεχιστούν να παρέχονται από την 1 Τοπική Ομάδα Κοζάνης στο πλαίσιο πρόληψης και προαγωγής υγείας στην περιοχή ευθύνης της.

Ένα σχόλιο

  • Επιτέλους. Αυτή η 1η ΤΟΜΥ δείχνει τι σημαίνει ιατρική κοντά στον άνθρωπο. Τώρα καταλαβαίνουμε το κενό που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια με την πρόληψη. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.