kozan.gr: Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης Π. Καρακασίδης εξηγεί γιατί δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος – H αιχμή του για τρεις από τους τέσσερεις βουλευτές της ΝΔ: “Στις τελευταίες συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ Κοζάνης μόνο ο Γ. Αμανατίδης έρχεται” – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι για την Προεδρία της ΝΟΔΕ (Βίντεο)

22 Ιανουαρίου 2020
16:33

 

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης Π. Καρακασίδης, μιλώντας στο West Channel, εξηγεί γιατί δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. H αιχμή του για τρεις από τους τέσσερεις βουλευτές της ΝΔ: “Στις τελευταίες συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ Κοζάνης μόνο ο Γ. Αμανατίδης έρχεται”.

31 σχόλια

    • Αν έβγαινε ο δικος του τι θα έλεγε ? Άσε κύριε Παντελή τι να έρθουν οι άλλοι να κάνουν , που δεν ήθελες να τους βλέπεις ? Θυμίζω την υπόθεση των ψηφοδελτίων

  • Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν.
    Αν η Νέα Δημοκρατία πέσει τόσο χαμηλά να έχει 65 χρονών πρόεδρο κρίμα.
    Λάκη είσαι Αυθεντικός και παλληκάρι ξανακατέβα.

  • Τι να κατέβει ο συνδικαλιστής και αυτό από σπόντα που εκεί που βρέθηκε λόγω συγγένειας με πολιτευτή κοντά στη Ντορα! Με τέτοιους η ΝΔ είναι καταδικασμένη να σέρνεται πολιτικά ειδικά στην περιοχή μας κομματικά!Ας ξαναβάλει να ηγείται σε μια απαξιωμενη κομματική αναχρονιστική διαδικασία της νοναρχ επιτροπής της ΝΔ

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ

  • Η μόνη ελπίδα τελικά για το νόμο μας είναι ο αμανατιδης θέλω να πιστεύω ότι ότι ο Κυριάκος θα δει τη διαφορά και θα τον αξιοποιηση

  • Ο Αμανατίδης έχει ποιότητα και το έχει δείξει στην μακρόχρονη ιστορία του στην ΑΝΚΟ. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες Αναπτυξιακές ανά την Ελλάδα καταστράφηκαν. Εάν τώρα ανήκε αλλού κατά άλλους, η θέση του το απαιτούσε να είναι με όλους. Όσο για ιδεολογία ας μη μιλήσουμε. Μέχρι στιγμής πάντως προτάσεις μόνο από τον Αμανατίδη έχω εγώ προσωπικά ακούσει Κάθε φορά και για κάθε θέμα έχει προτάσεις.

    • Η ΑΝΚΟ έχει πολλα καλά στελέχη δεν είχε μόνο τον Αμανατίδη. Ειναι αποτέλεσμα δουλειάς πολλών χρόνων και πολλών ανθρώπων, όχι ενος.

  • Πλεον οι ελπιδες μασ ειναι στον Κ.Αμανατιδη!!
    Οι επιλογες του προεδρου αξιζουν!!
    ελπιζουμε και θελουμε να δουμε και σε θεση κλειδι τον Κ.Αμανατιδη

  • Σοβαρό κόμμα είναι αυτό πού αξιολογεί τα στελέχη του για να παράγουν πολιτική και όχι να ικανοποιούν τούς τοπικούς βουλευτές.
    Άκουσα για τον κ. Κουρκούτα
    Πραγματικά νιώθω τεράστια έκπληξη.
    Όσοι τον γνωρίζουν έστω και ελάχιστα πιστεύω ότι νιώθουν την δική μου έκπληξη.
    Χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω είναι ο πλέον Ακατάλληλος.
    Στάθη μήν κάνεις το λάθος.
    Θα το χρεωθείς και μόνο πού θα τον στηρίξεις.

  • ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ..ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ….ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

  • Το βατερλώ του Δήμου Κοζάνης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό τον τύπο.Έσκαψε το λάκκο του Μιχαηλίδη και στήριζε Σημανδράκο μαζί με Τζίτζικα και Τοπαλίδη.

  • Παντελή υα μας πεις ποιος πλήρωσε και ξελάσπωσε την ΝΟΔΕ ;
    Αναρωτιέσαι γιατί δεν συνεργάζονται μαζί σου οι υπόλοιποι ..;
    Μήπως δεν θα είσαι υποψήφιος γιατί δεν έχεις να βασιστείς πουθενά και ο Χρόντς σε άφκεν μονάχο ;

    Στο μεταξύ μιλάς για συνέπεια λόγου και γελάνε τα καγκελα στο μπαλκόνι των γραφείων

  • Tι λες ρε Καρακασίδη; Διερωτήθηκες ποτέ γιατί δεν έρχονται οι βουλευτές και τα άλλα μελοι της ΝΟΔΕ;Δεν μας είπες οι Πολιτευτές έρχονται; Σε εκλέξαν κάποιοι για να κρατάς αποστάσεις από όλους ίσες και εσύ έτρεχες για τον κουνιάδο σου. Επρεπε να παραιτηθείς ήδη μόνος σου. Πέρασες και δεν ακούμπησες.

  • Εν τέλει δεν μας είπατε κύριε Καρακασίδη ούτε σε εμάς στα μέλη πίσω απο κλειστή έστω πόρτα ποιος τελικά τα χρέη περί των 30 και πλέον χιλιάδων ευρώ ποιος τα αποπλήρωσε δεν μας είπατε ποιος έκανε εκείνη την τρώγλη να μοιάζει με κομμάτικό χώρο γενικά δεν μιλάς Παντελή μόνο να έχεις τα πουράκια στο στόμα ξέρεις και να πουλάς πνεύμα

    Εε με την σειρά ξιόνται τα γομάρια .. έρχεται και η θκιάς αούτε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.