Ένταση στη συνέντευξη Τύπου του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Χάντμπολ που θα διεξαχθεί στην Κοζάνη

24 Μαρτίου 2017
15:32

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Final Four στο χάντμπολ, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στη Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, αφού μίλησαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, το λόγο πήραν οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση και του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Νίκου Γεωργιάδη, ο έφορος του Φίλιππου Βέροιας Στέργιος Διαμαντής προέβη σε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση.

Και αυτό διότι, χωρίς λόγο άρχισε να φωνάζει μέσα στην αίθουσα και να χαρακτηρίζει μειωτικά την ομάδα του Δικεφάλου, με δικαιολογία ότι προκλήθηκε από τις δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Γεωργιάδη.

«Είστε ΠΑΟΚάκι μπροστά στην ιστορία του Φιλίππου Βέροιας» ανέφερε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν απάντησε στα όσα άκουσε και παραμένοντας ψύχραιμος, ενώ μάταια οι άνθρωποι της ΟΧΕ προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Από την πλευρά του όμως ο βοηθός του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Νατσιόπουλος, αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα του, όπου στη συνέχεια και μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων η ένταση εκτονώθηκε.

Όσον αφορά τα όσα είπε ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» Νίκος Γεωργιάδης: «Έχουμε την τύχη να είμαστε εδώ από χθες. Είδαμε το γήπεδο όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια, κινηθήκαμε μέσα στην πόλη. Βλέπω μια ζεστασιά και στους ανθρώπους και στην πόλη και υπάρχει πολύ υψηλό επίπεδο οργάνωσης. Είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστούμε τους φορείς της πόλης. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε και μεις ένα  ποιοτικό επίπεδο στο γήπεδο. Να γίνουν τρία καλά παιχνίδια και να τα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Στόχος μας είναι το κύπελλο ,καταφέραμε δυο αποκλεισμούς απέναντι σε ομάδες της  πρώτης  τετράδας και μάλιστα εκτός έδρας και πιστεύω ότι έχουμε ένα δικαίωμα παραπάνω να ονειρευόμαστε την κατάκτηση του κυπέλλου. Εμείς και η ΧΑΝΘ δώσαμε δείγματα ότι είμαστε οι καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα στο θεσμό. Η ΧΑΝΘ απέκλεισε δυο αντιπάλους  που είναι ψηλά στη βαθμολογία . Εμείς δυο ομάδες που είναι στην πρώτης τετράδα και μένουν δυο ματς για να πάρουμε το κύπελλο. Έχουμε την εμπειρία και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τη ζεστασιά του κόσμου της πόλης της Κοζάνης και για το αν η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ αποτελεί κίνητρο ή φορτώνει με περαιτέρω άγχος:  «Κατ’ αρχάς ο ΠΑΟΚ εξέφρασε απλά μια άποψη όσον αφορά την έδρα του φάιναλ φορ. Μέσα στην ομάδα οι περισσότεροι ήθελαν να γίνει εδώ επειδή είμαστε σίγουροι ότι με το «ασπρόμαυρο» στοιχείο που θα υπάρχει θα είναι καλύτερα για μας. Σίγουρα είναι καλύτερα επειδή θα είμαστε μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ . Αυτό δε μας αγχώνει, αντίθετα μας βοηθάει και μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω. Ο τελικός δεν είναι αύριο αλλά την Κυριακή. Με την ίδια λογική ότι το αυριανό ματς είναι τελικός, θα το παίρναμε από τα Χριστούγεννα. Ο θεσμός είναι έτσι, όταν βρίσκεις κάποιον αντίπαλο πρέπει να τον ξεπερνάς. Μακάρι να είμαστε στον τελικό την Κυριακή και να το κατακτήσουμε».

Για το αν υπάρχει άγχος για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ακόμα τον Φίλιππο στο πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα και το κύπελλο είναι άλλοι θεσμοί. Στο κύπελλο πρέπει να κερδίζεις συνέχεια. Στο πρωτάθλημα είναι πιο μακρύς ο δρόμος. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ας υπάρχουν ίδιοι συντελεστές. Μερικές φορές είναι καλό όταν κερδίζεις αλλά όταν χάνεις όλα ξεκινούν από το μηδέν. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε καλά αποτελέσματα με τον Φίλιππο αλλά αυτό μας δίνει κίνητρο και όχι άγχος για αύριο».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό ότι και οι τρεις προπονητές (Σεϊρεκίδης, Τσολάκος) έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ και Εμείς οι τρεις είμαστε εδώ. Όταν θέλουμε να μας σέβονται και εμείς να σεβόμαστε θεσμούς».

Πηγή http://www.sdna.gr/alla-spor/xantmpol/article/310996/entasi-sti-synenteyksi-typoy-toy-final-four-sto-xantmpol

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.