Πτολεμαΐδα: Συζητήσεις για τη Λαϊκή Αγορά με φόντο την αλλαγή του Νόμου

23 Ιανουαρίου 2020
17:16
Κανένα σχόλιο

Η αλλαγή του Νόμου για τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών που αναμένεται κοντά στο Πάσχα και ενδεχομένως να μεταβάλει ορισμένα από τα ισχύοντα δεδομένα δεν επηρεάζει  τη συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ του Αρμοδίου Αντιδημάρχου του Δήμου Εορδαίας Δημήτρη Ορφανίδη με τα Συνδικαλιστικά όργανα των εκθετών ώστε να βελτιωθεί η εικόνα στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας. Καθαριότητα, διαγραμμίσεις, χωροθέτηση, ανταποδοτικό τέλος, είναι, μεταξύ άλλων, οι κύριοι άξονες επί των οποίων περιστρέφονται οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων, όπως και το ζήτημα, των εκθετών εκτός Δυτικής Μακεδονίας, με τοπικούς παραγωγούς, να κάνουν λόγο για την ανάγκη περιορισμού  των θέσεων αυτών. Η παραμονή των οχημάτων εντός του χώρου της Λαϊκής Αγοράς που αφορά στους εκθέτες Βιομηχανικών προϊόντων, απασχολεί επίσης τις συζητήσεις, με το επιχείρημα ότι παρέχουν ασφάλεια στα προϊόντα τους.  Το εγχείρημα  σχετικά με την λειτουργία και δεύτερης  Λαϊκής  Αγοράς στην πόλη δεν είναι εύκολο στην υλοποίηση του κάτι που επισημαίνεται από όλες τις πλευρές όπως και η προοπτική της σκεπαστής Αγοράς, γιατί, σύμφωνα με  Συνδικαλιστικά όργανα των Εκθετών απαιτεί μεγάλο κόστος και αρκετό χρόνο. Οι συζητήσεις εν αναμονή και της αλλαγής του Νόμου συνεχίζονται

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.