kozan.gr: Δομή Κλειστού τύπου για πρόσφυγες – μετανάστες στο Δήμο Βοΐου;

23 Ιανουαρίου 2020
18:50

 

Συζήτηση για τη δημιουργία Κλειστής Δομής φιλοξενίας προσφύγων σε περιοχή του Βοΐου έχει ανοίξει – για τα καλά – τις τελευταίες ώρες. Όπως αναφέρει η σελίδα στο facebook Βόιο εν οίδα xθες το βράδυ ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, συναντήθηκε με επικεφαλής και εκλεγμένους της αντιπολίτευσης, πλην του κ. Κοσμίδη ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό σε συνέδριο για θέματα της γούνας, όπου και συζητήθηκε η πρόθεση – πρόταση του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να δημιουργηθεί στο Βόιο Δομή Κλειστού τύπου χωρητικότητας 500 ατόμων. Στην περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία θα υπάρξουν ανταποδοτικά οφέλη για την τοπική κοινωνία, όπως η πρόσληψη προσωπικού, από την περιοχή, που θα απασχοληθεί στη Δομή.

kozan.gr

7 σχόλια

  • “Στην περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία θα υπάρξουν ανταποδοτικά οφέλη για την τοπική κοινωνία, όπως η πρόσληψη προσωπικού, από την περιοχή, που θα απασχοληθεί στη Δομή”.
    Αυτό είναι κάτι που το πασάρει στον κόσμο η δημοτική αρχή Βοΐου ή είναι προσωπική άποψη του σάιτ;

  • Μου θυμίζει τη λειτουργία νέων σταθμών διοδίων, για να κάμψουν τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.Προσέλαβαν και δέκα άτομα και τι έγινε; Χαρίστε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς και γεμίστε λαθραίους σε όλη την Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πατρίδα μας.

  • Τι δουλειά θα κάνουν στα κέντρα θα τους καθαρίζουν ,θα τους ταΐζουν ψάχνουν υπηρέτες.Με μισθό 400 ευρω οι έγκλειστοι θα παίρνουν περισσότερα.

  • ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΔΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.