Κοζάνη: 1500 ερασιτέχνες ψαράδες στην Λίμνη Πολυφύτου

24 Μαρτίου 2017
18:47

Στην ανάγκη δέσμευσης λιμναίας περιοχής στην ακτογραμμή αριστερά της Νεράιδας προς τα Ίμερα και μέχρι το Φράγμα Πολυφύτου με στόχο την ανάπτυξη της αθλητικής και ερασιτεχνικής αλιείας, αναφέρθηκε κατά την διάρκεια ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ Κοζάνης από την τοπική κοινότητα Νεράιδας ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Ιάκωβος Βαϊζογλου.

Τόνισε πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν ερασιτέχνες ψαράδες από το εσωτερικό και εξωτερικό, που ειδικά για την περιοχή της ΠΕ Κοζάνης ξεπερνούν τους 1500, να εξασκούν το χόμπι τους χωρίς τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα, εξαιτίας της δέσμευσης μεγάλων περιοχών με επαγγελματικά δίχτυα αλιείας.

Σημείωσε παράλληλα πως η ανάπτυξη του συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος μπορεί να κινήσει όλες τις τουριστικές υποδομές όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα προς όφελος της τοπικής οικονομίας. Χρειάζεται ωστόσο ένα ξεκάθαρο πλαίσιο το οποίο θα οριοθετήσει επακριβώς άδειοδοτήσεις, περιοχές και αρμοδιότητες.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ Κοζάνης

3 σχόλια

  • πολυ καλα τα λεει το παληκαρι!!
    οι επαγγελματιες ψαραδες γεμιζουν τη λιμνη με διχτυα κ νταουλια για καραβιδες…!!!
    Εκατονταδες μετρα απο διχτυα, μαζευουν τα παντα απο ψαρια ανεξαρτητου μεγεθους!!
    Πρεπει ν υπαρχει ελεγχος κ οριο ποσα διχτυα θα μπορουν να ριξουν!!

  • Επιτελους ηρθε ο καιρος να μπουνε τα πραγματα στη θεση τους. Μπραβο στον προεδρο κ στο δσ του συλλογου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.