kozan.gr: Κοζάνη: Eργατικό ατύχημα: Mόνιμος εργαζόμενος, σε μηχανουργείο του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ, τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού – Mεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

24 Ιανουαρίου 2020
12:25

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 24/1, λίγο μετά τις 11:15, όταν μόνιμος εργαζόμενος σε μηχανουργείο του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ, τραυματίστηκε σοβάρα τον αντίχειρα του αριστερού του χεριού. Ο άτυχος 42 χρόνος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο της ΔΕΗ, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης κι αφού δέχτηκε την πρώτη ιατρική βοήθεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Μέχρι κι αυτή την ώρα οι ορθοπεδικοί προσπαθούν να αποφύγουν τον ακρωτηριασμό.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Καταρχάς περαστικά στον άνθρωπο, κ δν είναι το μόνο περιστατικό δυστυχώς έχουν γίνει κ χειρότερα, αλλά κάποιοι νομίζουν ότι μέσα στα ορυχεία οι άνθρωποι κάθονται κ παίρνουν ωραία κ ζεστά λεφτά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.