kozan.gr: Τα “καρφιά” του Μ. Παπαδόπουλου για τον Θ. Καρυπίδη, στελέχη και πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για τη Σχολή Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας: “Διαψεύστηκαν όσοι προσπαθούσαν να συκοφαντήσουν πολιτικά με τον χειρότερο τρόπο, δημιουργώντας πανικό στους συμπολίτες μας”

24 Ιανουαρίου 2020
17:32

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook o Βουλευτής Κοζάνης, Μ. Παπαδόπουλος αναφέρει: “Ευχαριστώ τον φίλο Γ.Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, για την στήριξή του, στο σχέδιο Νόμου που κατατέθηκε, προς την Σχολή Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας ! Διαψεύδοντας έτσι όσους προσπαθούσαν να συκοφαντήσουν πολιτικά με τον χειρότερο τρόπο , δημιουργώντας πανικό στους συμπολίτες μας!”

Κλικ εδώ για να δείτε το Νομοσχέδιο “Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναβάθμιση συστήματος εθελοντισμού πολιτικής προστασίας, αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος και άλλες διατάξεις”

6 σχόλια

  • Ναι στο κλείσιμο της ΔΕΗ και στις 22.000 χιλ χαμένες θέσεις εργασίας.
    Ναι στο κλείσιμο των τμημάτων του ΤΕΙ.
    Ευχαριστώ τον Γ. Γραμματέα για τον κύκλο πενταμήνων στην πυροσβεστική πού με πολύ κόπο έφερε ο Καρυπίδης.
    Αυτός είναι ο Αθηναίος βο(υ)λευτής!! πού μας μοιράζει καθρεφτάκια ως ΙΘΑΓΕΝΕΊΣ.
    Τρίτος αυτή την φορά.
    Στις επόμενες εκλογές δεν θα βρεί Ούτε την δική του ψήφο.

  • ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ.ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ 3ΕΞΑΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

  • Μιχάλη, αυτοί της αριστεράς του σύριζα, καλλιεργούν το φόβο, την ανασφάλεια, τον διχασμό και το μίσος στην κοινωνία με μοναδικό σκοπό να κλέψουν την εξουσία, μην ασχολείσαι με αυτούς αλλά με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.